Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Van igen. De már ő is köpköd marhára rájuk. Egyik nap csináltam egy söprűnyélből és népNEMZETTHY khonzultációs ívből egy zászlót és elvittem neki, hogy tűzzük ki egy nagy trágyakupac tetejére. Vagy hordjunk rá agy rakás trágyát :) , de amit ráhordtunk volna az a 4 köbméter attól nem látszott volna a kérdőív! az ötletet egy rothadó amerikai oldal posztjában tanáltam és naon megteccet! https://imgur.com/a/xTvziSy
Én még mindig a 370 360 v 350et at várom, ahogy itt egyes beültetők bezengték, hogy oda tart,úgyhogy kell még erőnek jönnie, hisz minden szép és jó és disznóvágószezon is van mán.
Patent tőzsdei hangulat van, a forint mégis gyengül. 1x úgyis letörik a bika szarva, előbújnak a medvék a téli álomból. Ha zászló készül, még ma megnézzük újra a 382.1-2-t. Sokadjára írok ilyesmit, aztán ilyenkor szokott jönni a váratlan forint erő.
Pont ezt írtam én is de Médinnek nem hallatszik be. Ha valaki anynira egyszerű, és nincs benne az akutálpolitikában az csak sodródik az árral és néha kap egy rönköt (SZJA vissaztérítés, vagy monatórium...) ha valaki mögé néz az tudja, hogy nincs ingyen ebéd és mindíg felteszi a kérdést, "DE HÁZ MIBŰŰŰ??" vagy azt hogy ez kinek áll / állt az érdekében. Ha ezt nem teszi meg elhiteti magával hogy ez a narancsok érdeme... számomra az ilyen a modern világ politikai analfabétája... Aki meg ezt ráadásul tudatossan TERJESZTI...
Jó képzelőerővel bírsz,mert sz@remberekkel nem megyek el vacsorázni. Amúgy ez a kommented is csak igazolja amit az előbb írtam,csak a hergelés,a kötekedés,saját gondolat nulla,csak amit orbán mond neked,hogy aki nincs velünk,az gyurcsánnyal van. Tényleg tiplizhetnél,már többen kérték!
A francia haverság a német kormány elleni fellépés. Cserébe macrom bevédi a seggét. Nem véletlen, hogy francia céggel veszik meg a repteret és franciákra cserélik le a roszatomot.
Elképzelem egy baráti vacsora közben a következő beszélgetést. "Haver: a fidesz éra alatt jobban keresek. B: nem igaz! Gyúcsány jobb vót! Csak a fidesz hazudja, hogy az ájemef pénze kellett!" És repülnek különböző dolgok a haver felé 😵💫
Káncz Csaba geopolitikai jegyzetei face oldalon, lehet érdekes dolgokat olvasni. Az is érdekes, hogy miért pont egy francia cég segít be a reptér "safe-space"-é alakításába. Safe space a poroknak?! Macronról jutott eszembe, hogy vajon ő is csak szép szavakat ismer, vagy bizonyítékokat is?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)