Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
1.54 eur (593 Ft) volt a benzin az imént az osztrák oldalon az első kúton. Shell a magyar oldalon Szombathelyen 608Ft. Aztán az okoskák nem értik, miért áll a sor magyar autókkal az osztrák kúton” Az a baj hogy el hiszem hogy negyvenszer 15 ftért sorba állnak meg akár kerülnek is.
Itt most már sokadszor beszélnek 300-as euróról, de én nem értem, ezt mi alapján gondlják, hogy oda még valaha is vissza tudna menni:https://tozsdeforum.hu/gazdasag/deviza/forint-300-mikulasra/
1.54 eur (593 Ft) volt a benzin az imént az osztrák oldalon az első kúton. Shell a magyar oldalon Szombathelyen 608Ft. Aztán az okoskák nem értik, miért áll a sor magyar autókkal az osztrák kúton.
eur huf egyelőre megállt a 4h bolitetőnél (380.0) olvastam ma eur usd elemzést, hogy 1.072 erős ellenállás...talán érdemes lenne usd huf longot nyitni...hát most már mind1, kb. túl közel került az 1.06, onnan akár fordulhat is.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)