Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
És akkor keressünk nagyítóval egy olyan EU országot, ahol a magyarnál alacsonyabb a bér, ezen a piszok erős mai árfolyamon. Igen, találunk egyet, Bulgáriát.
Na segítsünk az Analyst kollégának megnyugodni, volt e, aki 434en felrakta az osszes vagyonát euroba, es akkor itt es most egy giga orgazmust atelve, elfelejtheti ezt a temakort. Na, like=vettél, dislike=nem vettél. Nem kell finomkodni, olyan ez, mint a náci nemzethy konzultacio, névtelen, de azzal ellentetben sajna csak egyszer lehet kitolteni.
barátom! a tényekkel nehéz vitatkozni! 1 éves távon hatalmas buktában vagytok. Ezt lehet szépíteni, meg mesemondázni, a tény, hogy bukó van. Ez a teljes igazság, mesélhetsz nekem itt bármiről, a tények, azok tények maradnak, még ha néha fáj is ;)
Valamelyik nap TL56 Certiben (akik tehát forint gyengülést várnak) 12 millát vettek, Fitch-es pénteken... Azóta nem adta el. 368.0 környékéról már sokszor fordult, közel 4x, ha a mostanit is beleszámoljuk.
köszönöm szépen ! neked is! de kevesebbet tudok költeni, ha ilyen ütemben megyünk lefelé 350nél több minden is beleférhetne, mint 369.156
-0.058
-0.02% itt ki a répám veszi meg az összes erősödni próbálást???
Szóval: azért nem támogatjuk a közöst, mert nekünk nem adtak... És most neki fáj, hogy nem tudjuk, hogy az ukránok mire használták az eddigi forrásokat.. mintha valahol ezt már láttam volna... rosszul felhasznált vagy ellopott források.. vajon hol... remélem ahogy olvassa ezeket a híreket a vérnyomása a 400 at veri. https://www.vg.hu/kozelet/2023/06/orban-az-eu-koltsegvetesi-javaslatarol-komolytalan-vitara-alkalmatlan
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)