Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
sérti népNEMZETHHY érzéseidet? nem kellett volna azzá változtatniuk... sajnos már egy rakás híg trágya többet ér nála. köszönhető tudjuk kiknek. de a tartalom lényegi része látom nem hat meg.
ezt a Fo$rintozást kérlek engedd el, nagyon gáz. Nem is értem a portfólió hogy engedi itt ezt a stílust. És te kitartóan nyomod hónapok óta. remek színvonal....
azt értem, de a mozgások eltérhetnek , tehát amit a különböző helyeken hangoztatnak, az ahogy nézem némi kézivezérlős, azaz egyedi érdekek mentén korrigálhatják ezt a mozgást. különben május 4. én is ugranunk kellett volna egy hasonló mértékűt, mint tegnap, de nem ez történt, pedig a kamatcsökkentés már be volt harangozva.
2 nap alatt 10 FO$egység - ez nem lendület! de 15 nap küszködéssel az ellenkező irány, úgy, hogy minden egyes itt élő magyarnak napi 500-600 FO$rintjába fáj, na az mán valami ;) most ki báncsa a betyár tallért ? vajon miért történik mindez?
378.489
+2.999
+0.80% usdeur 0.9274-0.0012(-0.13%) pln 4.5416-0.0010(-0.02%
Amit ugy hivnak, h korrekcio 18%os kamat mellett. Es amit az MNB nemsokara elkezd olvasztani. Mikozben az infla 25ben van, es max a bazis hatas menti meg, az meg nem a narancs bűnözők érdeme, bar siman eladjak majd annak az M1en.
ha elég lesz -1%. ahogy látom a nyugodt tenger vizén hajózunk a többiekkel, mindenki a saját hajóján, csak miénk akar majd felborulni... nagyon dobálják hajónkat a nemlétező hullámok FO$ 377.865 +2.375
+0.63% erőben ez a lendület nem volt pln 4.5415 -0.0011 -0.02% usd eur 0.9273 -0.0013 -0.14%
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)