Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem latok a jovobe, itt nektek kell most okosnak lenni, vagy porlasztani a kockazatokat: USD, EUR, CHF, NOK, HKD megfelelo mixben. De ezek is inflalodni fognak. Tozsde az most halal, nem tudom mit lehetne tenni.
ATH-n nem, ha tudod, hogy itt a teteje, de ha tegyük fel, év végére 500 lesz (remélem, nem lesz), ez a 405 még diszkont ár. 19-re kell lapot húzni, de forintot építem le én is, amíg ez az enyves banda van.
Pont most érdeklődtem wise-nál én végeztem a forinttal. A következők vannak: -PMÁP-ot eladod napi árfolyamon (1% visszaváltási díj mindig lesz, azt nem szabad megvárni amíg azt is felemelik) - Wise-nak beutalod plusz csatolod a számlakivonatot, max 3 nap és jóváírják - 3000EUR-ig ingyenesen tárolható, felette lévő rész 0,9%. Banki beutalási díj 0,45eur összegtől függetlenül. Kiváncsi leszek meddig bírják az állampapíros emberek tettek nélkül. Ez már botrány amit a forinttal művelnek!
Ha az EUR 2022 12 hóban tényleg csak0,85 USD ér lehet EUR jobb mint HUF de pl. 1000 USD és 850 EUR árfolyamesetében legyszerűsítés miatt {2212 hó} most az EUR 410 USD 395 akkor melyiket is érdemes jobban venni ?
Én is rejtettem el egy kis kp-t régebben otthon, hogy ha egy kicsit visszább megy az EUR akkor váltok egy adagot. Már szinte el is felejtettem hová raktam, a Brit Egyházi építészet története lapjai közé, vagy a szexújságok alá.
Eurot mindig megerte eddig venni, nem latom mitol ne erne meg a mai naptol. A fontos, hogy ne ismeretlen forumosokra hallgass. Nekem mindenem dollarban van, kisebb resze euroban. De en mar ezer eve ezt csinalom, nem biztos, hogy ez ma a legjobb megoldas. Forintot semmikepp se tartanek.
Mondanál jobb opciót a jelenlegi helyzetben? Visszaváltás után mit kezdjek a pénzzel? EUR-t most nem éri meg venni. PMAP visszaváltási költsége 1% és nem garantált a visszaváltás. Tudom, korábban kellett volna gondolkodni, de jelenleg nincs jó választási lehetőség.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)