Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A fidesz nem a fovarosban,meg az ertelmisegi helyeken eros, hanem a soteteknel, aluliskolazottaknal, es a berenceknel. Akik egy kozmunkaval zsarolhatoak, mert nincs mas opcioja arra, hogy ne halljon ehen. Ez lett Magyarorszag, 2022ben. Erre kell itt buszkenek lenni. Remelem, raomlik az egesz Viktorra es szetszedik a maffian belül, ha elfogy a zseton.
Erre gondoltam én is. Ahol a legkönnyebben elbizonytalanodhatott a Fityisz szavazó az a nagy városok és Budapest. Ha ott nem sikerült átállítani őket, illetve még az első szavazok és a fiatalok talán adhat valami rémenyt az ellenzéknek
Kb 63% a reszvetel, annyi mint 4 eve. Hacsak nem lett sok fidesz szavazo ellenzeki, akkor fidesz behuzza. Kerdes a 2/3 lesz. Kozben Borsodban szavazatvasarlasok, lancszavazasok mennek nagy tételben. Fidesz gyozelem lesz, az arany lesz a kerdes. Akkora lejtés volt a pályán, hogy rettenetes.
Kicsit bizonytalan vagyok a Fidesz győzelmében. Az a kérdés, hogy a nagy -városokban, illetve Budapestén mennyi szavazatot kaptak. Minimális esélyt latok az ellenzek győzelmére is.
Pontos számokat nem mondanék. Választás előtt világossá vált az ellenzék esélyessége, ezért a nagybüfik valszeg ennek megfelelően pozit is vettek fel, szerintem ennek is betudható az elmúlt két hét emelkedése. Vereség esetén visszaáll a Brüsszellel ellenséges hangulat, ami gyengíteni fogja a forintot. Jelenleg elég nagy a részvételi arány, ami az elmúlt választások alapján inkább a kormánypártok sikeres mozgósítását vetíti előre, így én fidesz győzelemre és forint gyengülésre tippelek. Áprilisban vagy májusban jöhetnek a költségvetési szigorítások, ahol a választok szembesülnek a kormány hazugságpolitikájával és a fidesz hosszabb távon megy a politika szemétdombjára, MO végre elindul egy jó irányba, de a legfájdalmasabb hónapok még csak most jönnek.
gdp növekedés kevesebb lesz a tervezettnél idiág kiosztott kedvezményekbe már nem lehet belenyúlni . kamat emelkedő pálya amin nem tud változtatni . háborus helyzetre hivatkozással lehetne lakásfelújitási támogatásokból visszavenni , de a jelenlegi árak mellett támogatás nélkül valószínüleg elmaradnának . külker termékegyenleg minuszos vmi adókivetés várható . eur huf akár 400 felett , de szerintem az átlag a lényeg , optimális váltás , eladás én nagy kilengésekre számítok huf - ra nyitott poziciok növekednek mnb stat szerint
gdp növekedés kevesebb lesz a tervezettnél idiág kiosztott kedvezményekbe már nem lehet belenyúlni . kamat emelkedő pálya amin nem tud változtatni . háborus helyzetre hivatkozással lehetne lakásfelújitási támogatásokból visszavenni , de a jelenlegi árak mellett támogatás nélkül valószínüleg elmaradnának . külker termékegyenleg minuszos vmi adókivetés várható . eur huf akár 400 felett , de szerintem az átlag a lényeg , optimális váltás , eladás én nagy kilengésekre számítok huf - ra nyitott poziciok növekednek mnb stat szerint
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)