Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Figyelembe vennem, hogy mar a FED szerint sem atmeneti az infla, tapering hamarabb elkezdodik, ez annyira nem oke a forintnak. EURUSD lejohet 1.10 kornyekere,az a feltorekvoknek nem fog jot tenni. Persze ez csak egy scenario.
ismerve a jelenleg már beigért kampánypénzeket , kamatemelés , drágább likviditás .2022 javuló külker kilátások . mi gyengítené most a forintot lényegesen?
Igen elég pontosan mászkál az árfolyam...korábban nem néztem EURHUF-ot(nem kereskedem vele), de meglep, h most milyen szépen technikai szintek szerint megy.
Sztem lesz új csúcs. Nem latom az indokot, miert ne lenne. A korrekcio valoban egeszseges volt, es teljesen jol kiveheto h4en a 3 hullam lefele. Raadasul még a C hullam alja is elore behuzhato volt. Hat kivancsi leszek, nalam olyan 80% long jelenleg.
Felfelé folytatáshoz is technikailag nézve kellett ez a korrekció... mint irtam korábban a csatorna felső vonalával nem birt, s a felső érintés 372 horizontális ellenállással esett egybe...az igy sok volt neki. Szóval technikailag szépen passzol ez long folytatáshoz is.
Nezd meg a november 3 es november 8 kozotti fordulót, kellett par nap hozzá, mig befordult az anyahajo iranyba. Azert a nagy penzosztas kozepette figyelni kell arra is, nehogy atessunk a lo tuloldalara. 😀
356, 3 után 352 a következő lehetőség...van egy H/S alakzat, ha érvényes oda mutatt.De az még mindig nem jelenti a forint gyengülés végét csak egy nagyobb korrekció. DE ez egy jó két hónapos sztori lenne,ami ugye azt jelenti idén már nem lesz HUF csúcs támadás. Már ha töri a csatornát. Most egy hármas szerkezet látszik lefelé aminek itt is lehetne a vége. Felfelé most még nem látszik a hogyan...
Csatorna alja egy szép napos dupla alj(aug vége-szept eleje), meg is támaszkodott. Nem szép csatorna valójában csak novemberben lehetett felrajzolni. Ez egy viszonylag keskeny csatorna, ez felfelé korlátott jelentett/het. H4 gyertya egyelőre fordulót sejtett, de még nem zárt és nincs megerősítés. Délután EUR/USD-ben lehet egy kis extra mozgás ha az adatközléskot(ha valami váratlan jön)+ Powell, az ezen a kereszten is látszodhat.
Emelkedő csatorna alsó vonalát tesztelte....teszteli most kellene fordulnia vagy további erősödés jön, ha kiesik a csatornából... szintek korábbi hozzászólásomban..
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)