Tele van a vezetés profi manipulátorokkal, oda teszik, ahová akarják. Az árfolyamot simán leszarják, mert nem tapsolt a nép a kivezetéshez. A pénzük így is megvan.
Komolyan érdekelne a rutinosabb rókák és tőzsdeguruk véleménye - mi indokolja a 220 Ft körüli árfolyamot? A kivezetés nem sikerült, a legfrissebb beszámoló alapján javultak a fundamentumok (árbevétel, saját tőke), és ha egyszer újra napirendre kerülne a kivezetés, akkor elvileg már ezekből az adatokból kellene kiindulni. Ha emiatt egy esetleges ajánlati ár már nem 280 Ft, hanem inkább 330 Ft körüli lehetne, akkor miért ül még mindig 220 Ft-on a piac? Per pillanat 214-en pöcsölünk. Úgy tudom a 180 napos átlagár is tényező egy esetleges kivezetésnél, hogy mennyi lesz az annyi, de annyira nem vagyok tisztában a jogszabályokkal. A pár nagy részvényes tarthatja lent az árfolyamot? Amúgy én ebben nem hiszek, mert a picsával egyenlő a forgalom. Vagy ez szimplán csak egy szar papír, ahol a bizalomhiány és az alacsony közkézhányad miatt nincs elég likviditás, aztán vagy itt ülünk 220-280 között 2030-ban is vagy egyszer kilő 500 fölé? Tényleg érdekel ki mit gondol, miben bízik, mivel számol… Én ezt a keveset, ami itt van hagyom, mert a funda jó és pár misit hozna, ha beindulna, olyan forgatókönyvet pedig én nem látok, hogy itt 180 vagy az alá menjen az árfolyam.
Hacsak nem azért akart 280-at adni érte, mert tudja, hogy annál jóval többet ér, mint amit nagy valószinüséggel a várt auditált alá is fog támasztani. Tudod a Telekom is volt 300, de várhatod, hogy megint ott legyen, hosszú életet, bár ugye lehetetlenek nincsenek, csak jelenleg nem indokolt...
Na ezt aztán feltétlenül ide kellett okádnod😂😂 Jól esett? Keverd bele a politikai fájdalmadat abba, hogy Soósék miként vagy éppen miként nem menedzselik ezt a céget és miért tart itt az árfolyam. A mondandód lényegi elemére visszatérve - Mondd meg a gipsy kingnek, hogy olyan haverjának szervezzen ki euró milliárdokat legközelebb, aki legalább tud írni és olvasni. De ilyen úgyse lesz már, jó vergődést! Kellemes tankolást 1000-ért meg jó harcot a fronton (Ja, nem!)
Menti itt a hőbörgés a 280 Ft-os kivezetés ellen, most meg a 190 Ft árfolyam nem tetszik, pedig várható volt a komolyabb visszaesés a kivezetés elmaradása miatt. Na most lehet agyalni tovább, hogy mi lesz? ÁVH-s tiszafiúk vajon megfingatják a céget és főtulajait is esetleg 10-20 évre visszamenőleg? Vajon miért akart exitálni az egyik főtulaj? De biztosan minden a kisbüfik "érdekeiért" történik itt is, mint sok más T részvénynél. Ahová lenézett egyszer, oda valószínű még, hogy vissza is tér újra az árfolyam... rövid (190) és hosszútávon (120 és/vagy a 80 történelmi alj) is. Idézve tőzsdei bucimaci reggeli fogmosás közbeni aranyköpéseiből :)))
ENEFI - THE BEST