Ez az, hogy csak tkom nyerő így, úgy.. Ha a többi ágazat is változott pozitív irányba és tudott nyereséget termelni, akkor az már egy teljesen más sztori és többen fogják venni. Vagyis kéne, meglátjuk, én bizakodó vagyok a jelentés utáni hetek szerintem erősek lesznek
a kulcsmondat a tavalyi 2024 féléves után: "...A hőszolgáltatás és bérbeadás eredményének negatív szaldója a menedzsment szerint a tevékenység eszközállományának értékeléséből, illetve elszámolásából adódik, miközben ezen pillér pozitív készpénz termelési képességgel és gyakorlattal rendelkezik. Az első féléves számokból ezért nem lehet hosszú távú következtetéseket levonni...." Ha hinni lehet nekik Eplény sem lesz veszteséges. Magyarán: nemcsak a Telekomon lesz nyereség...
Sztem teljesen mindegy, hogy lesz oszti nem lesz.. egy ilyen nyereségnek le kell csapódnia az árfolyamon, szintet/szinteket lépve. És le is fog. Engem az érdekel, hogy tkom oké, de eplény meg az energiás téma hogy muzsikált, mert azok tavaly veszteségesek voltak
Azért nem találsz, mert faszkalapok és szarul kommunikálnak:D Aki már tőzsdére jegyzi a cégét és kell a pénz a lóvéra, akkor egyetértek, minimum jobban kéne kommunikálni.. am tavaly április 30.-án jelentettek (éves). H1 meg szept vége volt tavaly. (Lehetne riportálni Q szinten…) Az eredmény brutál lesz, ki kell várni amíg látjuk. Addig kár ettől várni bármit is
Nem lehet összehasonlítani a kettőt sztem. Sose fog úgy pörögni, mint egy tátrai/alpesi sípálya. Ha tudták racionalizálni úgy, hogy valamit hozzon és legyen egész éves kihasználtság ezzel a biciklis sztorival, amit olvastam, akk az már jó. Másképp full kiszolgáltatott az időjárásnak és 5/3-4 év pocsék lesz..
ENEFI - THE BEST