igazatok van, ne adjátok fel. még 2-3 év és lesz jogerős ítélet, fele akkora összegről, mint amivel 2 éve (?) beetették itt az embereket. onnan már csak 1 év, mire behajtják, és valós számlapénz lesz a cég számláján. pont fedezni fogja a cég addig felhalmozott éves veszteségeit :(
Szerintem tisztán látszik hogy a román bíróságokon nem fogják megítélni ami elvileg szerződésben rögzített jogos követelés. A cég részéről jó lenne egy tiszta kommunikáció arról terveznek e további nemzetközi bíróságokat bevonni és - mint ahogy Magyarország esetében többször megtörtént - ott jogorvoslatot keresni. Ami most megy időhúzás
Dicsértessék gyermekeim. Ma a magyar tőzsde egyik ikonikus helyszínére sikerült eljutnom. Minden ott volt, hóágyúk, a Holle Anyó étterem, és a sífelvonók. https://kephost.net/p/OTE3MDY4.jpg Még egy szemléltető fényképet is készítettem, lássák legalább mit finanszíroztak a 10.000 feletti vevők.
Megnéztem. immateriális javak és tárgyi eszközök értékesítése: +934m Ft Adott kölcsön visszafizetése: +461m Ft Értékpapírok értékesítése: +203m Ft Ebből aztán kifizették a szállítők felé a tartozásokat és végrehajtottak pár beruházást.
ENEFI - THE BEST