Köszönöm, kedves Tőled! A nagy része 2017-óta van meg (illetve még korábbról), magasabb beker árral, az utóbbi időben higitottam, jelenleg 6 millió a veszteség rajta, amit pillanatnyilag az Opus feledtet :) (2017-ben is csak az akkori Konzum/Opus felfutás miatt adtam el, a pénzből megjátszottam egy kört, aztán visszavettem.) Én kiülöm. Ha még 5 év, akkor annyi. Egyszer csak vége lesz a pereknek. Remélem. És nem lehet, hogy abból a cég, illetve a kicsik (az árfolyam emelkedésen keresztül) ne kapnának vmit. A hosszú lecsorgás miatt átértékeltem hosszú távú, nyugdij célú megtakaritássá, hátha egyszer lesz még legalább 1.000 Ft. És akkor lesz egy pici házam vhol, viz mellett...
egyébként a távolság sem volt nagy az átkötésedben 139-en kötöttél át, ehhez képest 148-on vettek 400 darabot vicces, hogy nagy volt a távolság az átkötésedben, mint vád :)
ezen én is csodálkozom, miért írták, hogy leverted 139: a reggeli legmagasabb vevői áron kötöttél át , miután 136-ról módosítottál felfelé az más kérdés, hogy irigykedem kicsit, 50K-d miatt, és az is más kérdés, hogy ezt az 50K-t nem felhúzásra használtad , azt sajnálom viszont az átkötésed teljesen normálisan történt nem romboltál semmit reggel ennyin tudtad átkötni megjegyzem, a 139-hez képest 148-on született kötés--- inkább kötéske , pár darab tehát nem romboltál
Csúnyán levertem? Nem önöttem rá a piacra (szerintem ekkor lehetne azt állitani, hogy csúnyán levertem), hanem beálltam legjobb vevőként a könyvbe és saját magamnak eladtam. Nem tehetek róla, hogy ennyire illikvid a a papir és ennyire nagy a két oldal közt a távolság.
Semmiféle torzitás nem volt cél. Egyszerűen csak a TBSZ-re szerettem volna áttenni a normál számlán meglévő részvényeket, de mivel simán át transzferáltatni nem lehetett TBSZ-re, kénytelen voltam igy megoldani. A normál számláról eladtam, a TBSZ-en megvettem. Évek óta benne áll a pénzem, semmit nem hoz, semmilyen nyereség nincs rajta...
IDÉZET: "Számos példa mutatja, hogy az adóelőnyök kihasználására használt tartós befektetési számlák (TBSZ) tőkepiaci kereskedésbe vonása hordozhat ilyen kockázatokat. Ha a TBSZ-en meglévő részvényeket a befektető magának adja el vagy a TBSZ-en rendelkezésre álló pénzösszeg terhére magától vásárol más pénzügyi eszköztípust, e tranzakciósorozatok is torzíthatják az érintett eszközök kereslet-kínálatát. Ez a fajta magatartás akár szintén STOR-jelzéssel és piacfelügyeleti eljárás megindításával járhat."
ENEFI - THE BEST