ha a brókercég fax-on vagy e-mail-ben elküldené mégis, akkor valaki hogy igazolja ezt?
attól tartok, hogy valaki több 100 km-t utazik ezért és akkor ott az ajtóban azt mondják neki, hogy mégsem mehet be....
"eddig az
időpontig a társaság az értékpapírszámla-vezető által kiállított tulajdonosi igazolást eredetben
átvette. A tulajdonosi igazolás társaság részére történő szabályszerű átadásának minősül a
fentieken túl az is, amennyiben a részvényes a Részvénykönyv Lezárásáig azt faxon vagy más
igazolható módon a társaság részére eljuttatja és legkésőbb a Közgyűlés megkezdéséig annak
eredeti példányát is átadja."
Szerintem ezt kellene megpróbálni értelmezni.
Bórkercég igazolást kiállít, stockbee,/ vagy ha szépen megkéri akkor a brókercég/ elfaxolja csabroncnak, majd a közgyűlésre elviszi.
link
csak úgy lehet beregisztrálni a kgy-re, ha febr. 11. este 6 óra előtt, de febr. 13. előtt max. 5 nappal személyesen szaladgál valaki a brókercég és a Klapka utca között?
Nincs valami más egyszerűbb megoldás?
Minden Kedves Topicolót szívesen várunk 2014. 02.13-án a közgyűlésre 10 óra
Klapka utca .
Nagyon figyelj oda a regisztrációra elég furmányos.
Ott megtárgyalás alatt lesz árfolyam , intercompanys részvények bevonása ( akkor talán automatikus a részvényérték esetleges duplázása is) kivétel ha Soós vagy más elkaszálja az egyezséget.
a jelenlegi részvényesek nagy többsége 366-on "szállt be", így, ha beszállsz, te máris jobb helyzetben vagy, mint a kb. 30 millió részvényt tulajdonló kis és nagybefektetők
Fogalmam nincsen,ez az eredményben milyen súllyal jelentkezik.
(nem tudom milyen hiteleik vannak és milyen devizába azt sem)
A gyengülő valuták gondolom euróba kisebb bevételt jelentenek majd,de a mértékét nem ismerem.
Viszont leírók egy általad megfogalmazott teljes! ellentmondást és te egyszerűen átsiklasz a dolgon...
lásd:740-es hozzászólás
Üdv:hali
ui.:a parttalan vitát befejezném,mert szerintem,ha te valamire azt mondanád,hogy fekete,ha az fehér,akkor se ismernéd el.
Nézzük meg mennyi lesz az árfolyam ebben az évben és meglátjuk kinek lesz igaza(bár te árat nem mondtál..)
Alapból én is arra számítottam,hogy olyan 30-40 max 50ft körül lesz az árfolyam(amikor az 50 milliós kibocsájtásról először hallottam),amikor meg megtudtam,hogy a felét bevonják,akkor már tudtam nem lesz annyi.
Most már pozitív véleményen vagyok a későbbi emelkedéssel kapcsolatban(ezért is vettem),de azt nem tudom mikor lesz annyi,amennyit írtam-ha lesz annyi-.
Én év közben mindenképpen számítok 250-es vagy feletti szintekre.
mivel nem jött be, hogy a kötvényesek azonnal rohannak a kasszához, mihelyt megkapták a részvényeiket, így elég egyértelmű, hogy merre van az irány
én is arra számítottam, hogy leesik 20-30 forintra, de ez nem történt meg
2 hét múlva be kell vonatni SCS-vel a kamukövetelésekből származó részvényeket, azután emelkedhet tovább
ENEFI - THE BEST