Ma már potyognak ki a short certik. BOIL még csak 27-28 dollárnál jár. 6 hete 45dodó volt és 15 ig zúgatták le. Ma még jól kezdi a napot, de közeleghet a pihenő ideje.. vagy ezzel megint átvernek mindenkit és jól elmarad a pihenő? Hmm.. Ilyen magassában az 5 éves chartot kell már szvsz figyelembe venni, azon meg jó nagy hegyek vannak 8-9 nél, hasonló zöld óriásokkal, meg ugyanekkora pirosakkal persze... Ma törheti a decemberi csúcsot, vagy még a 6ot is.. MiCsoda menet! Csak higgadtan, mint disznóvágáskor!
Na igen . Ezeket meg kellett érni . Abnormális ami itt ma is ment a világ piacokon . Gaben erre most nagyon ráérzett / illetve éreztünk sokan . Az más kérdés ki mit tudott megjátszani belőle .. Akár ki mehet az összes short certi , attól függően hogy milyen távolságból nézzük . De ha így nézzük hogy 10 20 30 … 40 jön?? —7 USD de ha így nézzük 10 akkor is 5,5 .. hm érdemes játékban maradni 😂
Ng ből wti-be pakkolok, charton az is biztató! Izgi napok jönnek ott is! Olaj is tud durván emelkedni, láttam már olyat! Most ott is hasonló hűtést látok kivehetőnek, mint itt ngben.. az ezüst viszont szvsz kicsit esni fog.. oda nem merek longolni. Shortot meg hol lehet venni?
Továbbra is szvsz. teljesen más a mozgása, mint az elmúlt 6 hétben, bull erő van, aki nem látja, az nem.. Nincs letolás. Óriási felrántás, majd szinten tartás van.. lépcsőzünk fel, apróbb löttyintések, hogy ugorjanak le a "drágán" vásárlók. Nem merem azt mondani, hogy nem lesz már nagyobb leöntés, mert még az is lehet, hogy minden felesleges longostól megszabaduljanak, hogy lelöttyintik 4 alá. De most inkább mégis úgy látom, hogy nem éri meg neki odaadni olcsóbban az árut, inkább a lépcsőztetést választják akkora lépcsőfokkal, hogy még az erősebb idegzetű befektetők se merjenek utánanyúlni. Nálam 7 a cél(de 10nél is lesz még!), addig csökkentgetek piciket azért. Itt már nem vennék továbbra sem... remélem holnap is adogatnom kell, Beze szoríts! ;) Köszi a biztatást, tőled jól esik.
Csak nem tudom mi lesz ebben a pár napban még él a régi NG26FEB a NGMAR26 alig emelkedett ... 80%-at már elszórtam , de 20%-tol is elköszönök rövidesen hátha feljebb menne egy kicsit. https://invst.ly/1eujzq
Egy magasabb, de erőltenebb csús lehet a short beszálló szerintem is. Emlékeztek, amikor 5.0-nál vettem put-ot és másnap pénteken 5.6 volt és örültem hogy kis mínuszban le tudtam zárni hétfőn? Na, ha azt tartom 3.0-ig... az egy vagyon lett volna.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.