Levittem a megbízást 61.44-re, mert úgy láttam az egész napos pingpongozás alja, ami támasz, ellenállás lehet ha felpattan, és láss csodát, elkelt zárásban. Most távol maradok a WTI longtól, tartom a két NG longot és a TTF-et.
-Földgáz.-A korrekció elérte a korábbi kitörési helyet, amely vételi hely is lehet. Egyelőre még nem látni fordulást, de ha a jelenlegi árakon (3,125) ezt nem kezdi el, akkor még tovább tolódhat a vételi lehetőség kialakulása. Erős támasz 2,734 lehet újra. Ellenállások: 4,69; 5,078; 5,468. Támaszok: 3,125; 2,734; 2,344.
-Private Banking friss:-WTI - Olaj Megtörtént a változás, az 56,25-ös szintről megfordult és a megindult emelkedésnek esélye lehet arra, hogy csökkenő trendet is törjön. A visszatesztelések mértéke és jellege segíthet megítélni, hogy mikor és mekkora emelkedési lehetőség nyílhat. Amíg a piros vékony trendvonalat nem töri át 62,5 körül, addig viszont azt a lehetőséget sem kell elvetni, miszerint az 56,25-ös szintet visszateszteli, esetleg alá is megy. Jó jel lenne a long szempontjából, ha az 59,38-as szint alá nem menne vissza a napokban, akkor látni lehetne némi relatív erőt.Ellenállások: 62,5; 75; 81,25. Támaszok: 59,38; 56,25.; 50; 43,75; 37,5.
A tegnapi Freeport kikötőben történt áramszünet miatti termeléskiesés már állítólag helyreállt. Emiatt volt a tegnapi zutty szvsz.. Támogatja a mai recoverit..
Ezaz! Megnéztem, ez a tegnapi 5h piros gyertya rekord nagyságú, tavaly nem volt ekkora esés 1egység alatt. Illene korrigálni, Komodoi, By, ez sem volt elég a kapitulációhoz szted? Még lejjebb küldik?
Ezt már szeretem! Optimizmust ide! Nem eshet örökké ez a fránya gáz. Egyszer csak megfordítják a nagyok. Milyen lapos lett tegnap 17.00 óta??.. mostmár igazán szorul néz ki minden tf-en, kezdek reményveszteni.. ha ma ugrik is, lehet pénteken beverik 3 alá.. úgy néz ki még kiütnek certit, de kérdés: mindkettőt?
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.