Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
gazmber szombat, 14:35

Sonnevend Pál-t jelölik alkotmánybírónak 
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260725/magyar-peter-bejelentette-a-kormany-uj-alkotmanybiro-jeloltjet-852012
jó lehet a jelölt, jó az időzítés...
nehogy már a főpedobindzsizé - posványosi sámán - üveggömbből olvasott látomásait szemlézze csak az a megmaradt ~1-2média (is) akik ezt még lelkesen teszik...?☺ szvsz 
xy2003 szombat, 13:09
Vitya bocsánatot kérd MP miatt,GGeri meg ugye ezt mondta annó "Ami most történik, ahhoz nekem nincs közöm. Ha mégis, akkor nagyon hálásak lesznek nekem. Ezt jól jegyezze meg mindenki" 😁
xy2003 szombat, 13:05
doki is nem kapott még eleget az elmúlt években,nagy világhírű zenész azt innen gazdagszik🙂
https://index.hu/belfold/2026/07/25/lounge-mandoki-koncert-megbizas-kormany-belugyminiszterium/
xy2003 szombat, 13:03
Szép,5 nap tiltást kaptam mert p...ofideszt írtam. Erre ma ez jön szembe🙂
https://index.hu/belfold/2026/07/25/fidesz-tusvanyos-pedofilia-szabo-timea/
Shortelek szombat, 12:50
Előzmény: #213948  gazmber
"a fősz@harházi ma mit fog ugatni... sztem uszítani, hergelni fog, tüzeli a megmaradt sz@harháziait"
Biztos is, hogy úgy lesz, azért is kelket volna már fülõncsípni, de még mindig hagyják ugatni, csak nehogy késõ legyen.
Shortelek szombat, 12:46
Előzmény: #213949  ________
Gondolom tavaly még nem akarták meggyôzni.
Clearwater szombat, 12:30
Előzmény: #213952  ronaldinyo
Szólj a haverjaidnak, hogy amit az elmúlt 16 évben elfelejtettek az most megtehetik. Sovány malac vágtában elkezdhetnek víztározókat ásni! Nem közpénzből, hanem csak úgy "építőtáborosan".
Haldir1 szombat, 11:55
Olvasva, hogy miket hordott össze Orbán az elmúlt 3 hónap történéseiről, teljesen meg vagyok nyugodva, ennek a fidesznek rövid távon nagyon hamar vége lesz mint a botnak. Szembenézés a múlttal 0, önvizsgálat 0, ugyanazokat az esztelen ostobaságokat ismételgette (önkény, ukránpárti koalíció, nyugati nagytőke stb stb). A vén mesemondó csak mondta és mondta a faszságait, az a pár ezres főként erdélyi magyar nézőközönség meg tátott szájjal hallgatta ezt a temérdek ostobaságot. Őszre vájra a nagy katarzist, de az az igazság hogy a 74%-nyi tiszára szavazó is: őszre várhatjuk az első igazán felderített fideszes lopások,hűtlen kezelések alapján előállított fideszeseket. Akkor majd fognak nézni nagyot a maradék hívek, mikor kiderü, hogy valójában mennyi lóvét talicskázak ki a haveroknak, barátoknak(maguknak) ezek a nagy "nemzeti oldali" politikusok. Popcorn bekészítve. Ostoba fajankó ez a csávó. De én már azokat sem tudom sajnálni, akik ennyi év után ezt a temérdek hazugságot még mindig beszopják.  
ronaldinyo szombat, 10:51
kiszárad az ország és ezek a farizeusok-nem ezzel foglalkoznak.ez persze érthető.a sátánt szolgálják aki mindig is emberőlő volt és természetőlő.és az emberiség kiket szolgálnak? kiket imádnak ? ezeket.tehát kit szolgálnak a sátánt.nem csoda és mi történik nemcsak most .ez a bizonyiték .
Istvan78 szombat, 10:29
Előzmény: #213947  maxwax
Hónapok teltek el a választás óta, a propaganda megszűnt, újabb és újabb botrányok merülnek fel a Fidesszel kapcsolatban, kiderült, hogy minden hazugság volt, amit a Fidesz korábban állított a Tiszáról (adócsomag, belekeveredünk a háborúba, stb.). Ha valaki ezek után nem lát tisztán, nem látja a Fidesz összes mocskát és kitart még a Fidesz mellett, az lefizetett propagandista vagy abszolút hívő és abszolút tájékozatlan.
.
Mindig csodálom azokat az embereket, akiknek minimális tudásuk sincs az adott dologról, de határozott véleményt formálnak róla. A még mindig kitartó emberek zöme ilyen.
________
________ szombat, 10:19
Előzmény: #213948  gazmber
A következő hetekben remélem a Paks 2 is terítékre kerül
.
Mert az elvert 1000 milliárdok nem igazán látszanak az építési területen
________
________ szombat, 10:13
Előzmény: #213946  DavidCamp

Nehogy meggyőzzétek ezt a ruszki spiclit, csak hagy darálja le a fideszt 10%-ra
.
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/nemeth-zsoltek-probaljak-lebeszelni-orban-viktor-az-oroszbarat-politikarol/
gazmber szombat, 09:50
Előzmény: #213946  DavidCamp

ezek a mocsk@s fülkések mindenre is képesek voltak... lóvé volt minden aljasságra (is)...
az tiszta, hogy a trumplival valü találához befizették a szervezett vigyori 'lakájjáratot'... tehát vásárolt 'barátság' volt...de, hogy a türkökhöz valö dörgölőzésért is milliárdokat fizettünk arra csak a napokban derült fény... azt már el sem tudom képzelni 'szájtától' a 'megbonthatatlan muszka-magyar' 'barbárság' kitüntetése mennyibe fájhatott a magyar adüfizetőknek.... ide gondolom a paks2, az olaj és gázbussinessek...ill. a két maffia állam cégei által futattot gázbussiness több tizmilliárdos ÁFA csalási sorozata is jü lehetett...?? szvsz
találgatják a fősz@harházi ma mit fog ugatni... sztem uszítani, hergelni fog, tüzeli a megmaradt sz@harháziait, hogy továbbra is tegyenek meg minden aljasságot, és tegyék tönkre az országot..?? szvsz

maxwax
maxwax szombat, 09:46
Amikor ilyen videókat látok az erdélyi magyaroktól, akkor elgondolkodom, honnan veszik a bátorságot, hogy ők odaát ilyen stílusban mondanak rólunk, 3,5millió szavazóról véleményt? Na, ne már!
„Ha meghívnák Magyar Pétert Tusványosra, nem járna jól, nem szeretik őt itt Erdélyben”
https://telex.hu/transtelex/2026/07/24/magyar-peter-meghivas-tusvanyos-video
ronaldinyo péntek, 23:45
Farkas Péter.megiscsak a tek jön?sok sok ellentmondás hegyek.
Fsociety
Fsociety péntek, 22:14
Előzmény: #213943  ________
Jo,de meg volt szakertve,hogy lehet,h beépített ember volt. El kell hinni.
________
________ péntek, 21:50
Előzmény: #213930  Sehmet
A testőrök a videófelvétel miatt álltak szándékosan távolabb
bigyula péntek, 21:11
Előzmény: #213940  offshort
A fityeszesek nagyon nem szeretik, ha múltbeli kijelentéseiket idézik, emlékeztetik ezekre őket. Mert a hívek már rég elfelejtették ezeket, ők meg akkor sem gondolták komolyan.
Fsociety
Fsociety péntek, 20:42
https://telex.hu/belfold/2026/07/24/kapu-tibor-orban-viktor-hivas?
___
Milyen fura,h ezek a bohócok mindig akkor kezdenek sirankozni,miutan a cirkuszbol kirugtak az igazgatót. Addig nemzethy büszkeség,meg minden...

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek