Bizony, dolgozom, de nem azt, amire gondolsz. Szerdán éjszaka 2 órakor ugrasztottak ki az ágyból, mert valakit őrizetbe vettek, és engem kért védőnek, én pedig ráadásul fel is vettem a telefont. :)
Ez igaz, de azzal, hogy benne hagyták a választási törvényben a győzteskompenzációt - amit talán nem is volt véletlen - több, mint kétharmadot szerezve elég jól bebetonozhatja magát. Abban sem vagyok biztos, hogy a jelenlegi Fidesz-szavazók a Fidesz mellett/mögött maradnak 2030-ig, és ha így lesz, akkor akár a két párt egyesülhet is, ami már a vezetőik politikai identitása miatt is adott opció. A Mi Hazánk mellett létrejön majd egy baloldali "mutatványpárt", meglesz a plurális demokrácia, de a jobboldal kirobbanthatatlan lesz. Ez reális alternatívája is lehet a jelenlegi helyzetnek, amit az is erősít, hogy a Fidesz most, a választási kampányban félrevezetett tagjai, sőt már prominensei is a mostani, kampányt levezénylői ellen egyre nyíltabban emelik fel a hangjukat. De van egy olyan dilemma, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni, Orbán nélkül nincs igazán erős Fidesz, de Orbánnal nem lehet leváltani/felváltani a kétharmadot nyert Tiszát. Kiváncsi vagyok, fel tudják-e oldani ezt a dilemmát!
Magyar Péter is fideszes volt.O nem valogat hanem ezt mar ok elterveztek hogy a fidesszel szembe mennek mert amit a fidesz muvel 2014 ota azt mar ok se tudtak elviselni. biztos nehez neked megerteni ezeket a dolgokat de ido kellet nekik meg sok informaciot kellet gyujteniuk hogy egy olyan eredmenyes kampanyt tudjanak csinalni ellenuk aminek a vegeredmenye 141 mandatum legyen 🤣.Olyan elszamoltatas lesz itt hogy pislogni fogsz szar dolog ha meg mindig raszorulsz a munkakra valamit akkor szarul csinalt kiralyod az elmult 16 evben mert ahogy elnezem te minden nap dolgozol nincs megallas.Szar dolog.
Remélem 2030ra a fidesz nem éri el az 5 %, de az erdélyi, vajdasági szavazókat mindenképpen bukja, meg kb. -500-600 ezret idehaza, ha megtörténik az elszámoltatás.
A Fidesznek most is megvolt a 2 millió szavazója, de nem biztos, hogy a Tiszának 2030-ra is lesz annyi. Az ellenzék miatt nem lehetett korábban kormányt váltani.
Ne izgulj értem, inkább magadért! Én társadalmi munkáztam, és bőven lesz munkám még 80 éves koromban is. :) És neked mit ígértek? Ne izgulj, azt már nekem felajánlották! Mit gondolsz, a piarista Magyar Péter véletlenül válogat a korábbi, jobboldali kormányok embereiből? Például Kármán András fideszes, volt államtitkár, Orbán Anita, fideszes, volt képviselőjelölt, akit éppen a bolsik buktattak meg még választások előtt férjének állítólagos fideszes üzlete miatt, stb. A cisztercita főigazgató Rubovszky Rita felkérése véletlen? Lesz még itt csodálkozás! De a jogvédelmét - pártoktól függetlenül - mindenkinek vállaljuk! :)
Balassagyarmaton meg Ózdon gyakorlatilag a szavazatvásárlás menthette meg a Fityeszes képviselőt. Nem sokon múlott azokban a választókerületekben se a fordítás.
Fideszes pedofilok a határon túl, remélhetőleg ez volt az utolsó választás, amibe bele szólhattatok. Ha nem itt éltek, nem itt adóztok, ne szóljatok bele, hogy ki kormányozza Magyarországot. Majd ha átköltöztök, itt éltek, itt adóztok, akkor majd bele lehet ugatni. Köszönöm a szót.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!