Sokáig én azt gondoltam, hogy meg vannak vezetve nem tehetnek róla. De most már kb. úgy gondolom, ahogy te. Az akinek megvan a lehetősége a tájékozódásra, és mégis a fideszre szavaz, az ugyanolyan aljas, gerintelen senkiházi, mint a fideszesek.
Jövőre már ezek az árnyék nyomozást végző emberek fognak a Fidesz tettekről nyomozni. Nem fogunk unatkozni, amennyi csontváz ki fog hullani. A Fidesz támogatottság már ez év végére 20℅-ra fog esni, és majd még onnan jön a felezés. Itteni narancskárosultjaink is fel fognak szívódni.
Többnyire önző szociálisan érzéketlen emberek, akiket csak a saját maguk boldogulása érdekel Szelektálva olvasnak híreket, és el sem hiszik, hogy mi történik a ruszkik barbár háborújában Sokan annyira ragaszkodnak a bálványukhoz, hogy még azt is el lehet velük hitetni, hogy az ukránok saját népüket mészárolták az elmúlt 4 évben . Az ilyen emberek annyira alulinformáltak a világ dolgaiban, hogy rengeteg időbe telne felhozni őket a napi szintre, ezért inkább bele sem fog az ember, és hagyja őket az alternatív valóságukban
Amúgy nagyon durva a film. Volt ezekről sejtés, de így látni, hallani az érintetteket, elég sokkoló. Gyakorlatilag a fidesz nyomorban tart 6-800ezer embert, hogy 4 évente megzsarolhassa őket, hogy szavazzanak rájuk. Rohadt mocskos banda.
Nekem kb. 5 fideszes távolabbi ismerős van (ennyiről tudok). Közülük 2 középiskolát végzett, a többi egyetem/főiskola. Tudomásom szerint egyiket sem támogatja a fidesz. Egyik sem nyugger, inkább 40-5 közöttiek. Tanár, gyógyszerész, biztosítási ügyintéző, stb. van köztük. Mindegyik szerint csak orbán és a fidesz mond igazat, mindenki más hazudik. Buborékban vannak tarta, nem érdekli őket a valóság. Ezek agymosott orbán hívők. Pl. a múltkor mikor az egyik elkezdett ukránozni és oroszokat éltetni, akkor megírtam neki, hogy az oroszok csecsemőket, gyerekeket, nőket, férfiakat, őlnek meg ukrajnában minden nap 4 éve, családokat szakítanak szét, emberek testét és lelkét teszik tönkre, stb. Erre egy röhögő fejet tett a hozzászólásra. Ezek beteg állatok, ha ezen röhögnek. És ez sajnos mindennapi.
Vannak a megfélemlítettek, ők azok, akik a dokuban szerepelnek. Vannak az agymosott hívők, ők többnyire idős emberek, akik az M1-en szocializálódtak, nekik az a hiteles. És vannak a te általad említett értelmesebbek is, akiknek meg csurran-cseppen valamilyen formában, ezért támogatják a Fideszt. Kinek több, kinek kevesebb jut.
Minden nap egy hatalmas fidesz mocsokság kerül napvilágra. És még mindig vannak, akik ezt a rohadt rendszert éltetik. Azt még megérteném, hogy 80-as IQ alatt a lélegzés is nehézségeket okoz és ezek nem értik mi folyik körülöttük, de nekem is van 3 diplomás ismerősöm, akinek orbán az isten (mellesleg az egyik diplomája jogász, szóval még csak nem is ELTE büfé szakott végzett).
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!