Napi krida pedofília: "A bicskei pedofilügy másodrendű vádlottja, Kunstár Béla 2019-ben jogerősen felfüggesztett börtönbüntetést kapott négy kiskorú fiú molesztálásáért, de már a próbaideje alatt egy olyan napközis táborban tarthatott gyerekeknek foglalkozást, amit a Miniszterelnökség támogatott."
A köznépből is lehetne valakit megkérdezni. Itt egy volt bankigazgató fia beszél, anyuka elhelyezve egy állami iskolában. Nem tudjuk az előzményeket, milyen oligarchával állunk szemben. Amúgy szimpatikus fiatalember és úgy látszik Chávez alatt jól éltek, mert csak utána lázadoztak. Ha jól tudom, Chavez amerika ellenes politikát folytatott.
Valóban nehéz idők járnak mostanság a liberálisokra (akiknek a priori álláspontjuk a bűnöző- és drog-pártiság, hisz számukra mára a szabadság a devianciák és bűnözés szabadságát jelenti). Amikor a terroristák kegyetlenül végeztek és erőszakoltak meg zsidókat, a liberálisok hallgattak. Amikor erre válaszul Izráel eldöntötte, hogy teljesen leszámol a terroristákkal, a liberálisok sivalkodtak. . Amikor ömlött a drog az USA-ba, a liberálisok hallgattak (vagy éppen örömtáncot jártak). Amikor Trump elkezdte kilőne a droghajókat, a liberálisok felháborodta, s most hogy Madurot elkapták, ismét sivalkodnak.
"Én nagyon régóta nem láttam egyetlen normális fideszest. Csak a sperma és bandájának hazug ocsmány hülyeségeit fröcsögik, önálló gondolatuk nincs, fidesz
aljasságaira immunisak, ha Ocsmány Vigyor a Parlament főlépcsőjénél
felállított pódiumon csecsemőket véres szívkitépéssel akkor is neki
tapsolnának."
Két fideszes ismerősöm van, az egyik egy általánost végzett, a minimálbér felett keres, de messze nem éri el az átlagbért. A másik egy többdiplomás, egyik diplomája szerint jogász, nagyon jó keresettel. Mind a ketten budapesten élnek és csont nélkül beveszi az orbáni propaganda hazugságokat. Egy pillanatig nem gondolkodnak el a legnagyob baromságokon, hazugságokon akkor sem, ha a dagadt az egyik nap pont az ellenkezőjét mondja, mint az előző nap. Mindig a legutolsó hazugságnarratíva az aktív náluk.
"Én nagyon kíváncsi lennék az ottaniak véleményére. Nem a média által kozmetikázottra, hanem a helyiek hogyan vélekednek."
Nézd meg ezt. Egy, a családjával politikai üldözöttként az USA-ba menekült venezuelai mondja el a véleményét egy szintén USA-ban élő magyar csajnak a tegnapi USA akcióról. Vannak benne részletek, ami erősen emlékeztet a haza helyzetre, csak ott sokkal durvább szinten művelték. https://www.youtube.com/watch?v=CvcHLR3G0EY
Semmi baj nem lehet, majd jó barátunk trump ad bőséges hitelt, hogy a magyarok ne fázzanak. Persze uzsorakamatra, ha már kamatmentes adomány nem kell az EU-tól.
Horthy döntése teljesen öncélú volt, mert a németek elrabolták a fiát. Persze nem csak ez vezetett a sikertelen kiugráshoz a vesztesek közül, de gondolom ez is befolyásolta. Mondjuk szegényt megértem, de egy nemzet itta a levét.
Szerintem a mesterséges intelligencia generálja történeteit. Hol volt, hol nem volt. Egy darabig olvastam befektetési meséit is, de Grimmék hihetőbb történeteket találtak ki, illetve gyűjtöttek össze. Ha igaza lenne, musk szégyenkezhetne vagyonával kirda barátunk mögött. Ö az egyetlen, aki vagyonokat keres a brutál shotjaival a folyamatosan emelkedő ár mellett. Szerénynek nem mondható, már a topikja címe is óriási mellényre vall. https://forum.portfolio.hu/topics/elorejelzesek-diagramok-csak-profiknak/38945 Elég gyorsan el is fogytak a profik.
Horthy és követtői is azt hitték a 2. VH-ban, hogy jó döntéset hoztak a németek mellé állással. "Pillanatnyilag jó döntésnek tűnt." . Orbán "nyal" Putyin felé (így a Putyinnal szövetszégre törekvő Venezuelával is), "nyal" Trump felé is, na most ezek a "nyalások" összeütközésbe kerültek. Ilyen ez, amikor valaki ész nélkül minden irányba nyal a magyarnak mondott, de valójában NER érdekekért.
Most lőttem: "Imre Filep: én speciel leszarom mennyit lop a közpénzből. A gyermekkínzásokat és bántalmazásokat nem fogadnám készpénzként, a visszaélések, bűncselekmények pedig mindennaposak a gyámügyben (is). Engem inkább az országos 11.5%-os munkanélküliség zavar. Különösképpen úgy, hogy a párom három pedagógusi diplomával is rendelkezik. Ráadásul szerette a munkáját. Az új rendszert kevésbé, de ez már egyéni probléma, ugyanakkor az országban kiemelkedő szintű pedagógushiány van. Részemről ez picit disszonáns. De minden, amit ezek a gecik tesznek írnak vagy mondanak, ellentmondásos."
Én is magyar vagyok, de ezeket a gazembereket a magyarok választják. Annak idején az uraink Bécsben dorbézoltak, míg a jobbágyok termelték az értéket. Látjuk Bánk bánt, mikor a birka nemzetet meg lehet vezetni. Az Aradi vértanúkból 5 volt magyar származású. Egy kis sarkítással a szabadságharc központi alakjának is szlovák vér folyt ereiben.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!