Összeszaladtak a betűk, gond van a többesszámmal, írásjel hiány is akad, ami egy ilyen rövid szövegben szerintem rekord, de ennek ellenére értem a kérdést. A helyes válasz a fidesz.
"Nemhogy örülnének egyesekhogy lesz olcsóbb olaj." . És az így kapott pénzből lehet tovább gyilkolni az ukránokat. Hogy egyesek semminek nem tudnak örülni.
Törölt felhasználó2022. 05. 31. 08:18
Kíváncsi vagyok az emberi jogok milyen szinten vannak az olajos arab országokban... a "rendes" termelőknel. Pl akiket ti imádtok. A melegek 🏳️🌈 Mit érdemel egy meleg ember az olajos rendes termelő arab országban.
annyi lenne, hogy jönne egy hír: heves harcok törtek ki a régióban, és sajnálatosan egy rakéta eltalálta a vezetéket. Azt csók. De kezdjük belátni a problémát, tegnap már kék sárgában újra elítéltük az agressziót meg a háborús bűnöket :D
vétó ide, viktor oda a pityun-O1G páros most legalább megérti, hogy M.o. mekkora ország au EU-ban az ide csordogáló olaj semmi az elzáródó csapokhoz képest
Akkor miért nem írtál ilyet amikor Irakot megtamadta az USA? Hány ezer civil halt meg? Ki tudja? Csak az messze van innen és a nyugati médiát nem érdekli.
Attól nem lesz jobb az ukránoknak hogy mi többszörös áron vesszük máshonnan az olajat. A legjobb kombó: mi többszörös áron vesszük az oroszoktól az olajat :D
Törölt felhasználó2022. 05. 31. 08:05
Köszönjük Orbán Viktornak a megállapodást. És boldog születésnapot kívánok
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!