Nemhogy örülnének egyesekhogy lesz olcsóbb olaj. Attól nem lesz jobb az ukránoknak hogy mi többszörös áron vesszük máshonnan az olajat. Bizony a komcsik elvtársak idején épült ki a barátság kőolaj vezeték. (- ki az utidpartjai az MSZMP nek? 🤪) Talán mert nincs tengerpartunk és f öldrajzilag az urali vidék van legközelebb ahonnan olajat tudtunk tudunk vásárolni.nem vagyok katonai szakértő de itt egyikünk sem az. De én szerintem Putyin elvtárs be fogja fejezni a háborút. Nem attól függetlenül hogy mi veszünk vagy nem olajat
viktor ügynök elfelejtette, hogy az olajvezeték Ukrajnán keresztül fut, ahol sok rakéta repül a haverjának köszönhetöen ajánlom figyelmébe az alternatív megoldás kidolgozását
"A valóságban azonban még a NEAK adatbázisában szereplőnél is többen várnak valamilyen operációra. A
Portfolio több oldalról is megerősített információi szerint a kórházak
egy része ugyanis egyszerűen nem közöl adatokat, hiába kötelező.
A műtétre váró betegeknek pedig – akiknek azonosítószámot kellene
kapniuk, hogy az adatbázisban lássák, mikor kerülnek sorra – egyszerűen
azt mondják, hogy már nem kell vezetni a központi várólistát. Egyik
informátorunk úgy fogalmazott: maradnak a régi módszerek, a kockás füzet
és a helyi érdekérvényesítés. Az elmondottakat támasztja alá, ha
intézményi bontásban vizsgáljuk a NEAK-várólistáját. Abból ugyanis
egyértelműen látszik, hogy ahol nagyon alacsony a várakozók száma,
viszont az elmúlt fél évben igen magas volt a várakozási idő, ott valami
biztosan nem stimmel." A Yacht párt mást se csinál, csak tartósítja a rossz egs. helyzetet! A kockás füzet már az átláthatóság jegyében készül?
"A járvány időszaka és az az idő alatt meghozott
intézkedések évekkel visszavetették a műtéti várólistákat, így most
majdnem olyan rossz a helyzet, mint 2012-ben, amikor a
várólista-csökkentési program elindult." Ez is bebukott...
Olajembargó elfogadása utáni nyilatkozatok: Charles Michel: "Meg kell állítanunk a háborút, és helyre kell állítanunk a globális
élelmiszer-ellátási láncokat" - fogalmazott az európai tanácsi elnök, és
felszólította a Kremlt arra is, hogy hagyjon fel a hírek hamisításával. Figyelemre méltó eredménynek nevezte a megállapodást, és azt mondta:
fontos, hogy az EU megmutassa, képes a határozottságra, és meg tudja
védeni érdekeit. Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke: "Egyértelmű politikai nyilatkozatot kaptunk Lengyelországtól és
Németországtól, hogy a többiekhez hasonlóan ők is le fogják tekerni az
orosz olajat, az év végéig, vagyis az orosz olajimport 90 százalékát az
idén leállítjuk. Marad az a körülbelül 10-11 százalék, amelyet a déli
vezeték fedez. Egyelőre megállapodtunk a mentességben." Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök hangsúlyozta, hogy a
megállapodás nélkül "nehéz lenne hatékony fellépésről beszélni a putyini
hadigépezet ellen" ..... és.Ocsmány V.: "Megvédtük a
rezsicsökkentést, sikerült visszaverni az Európai Bizottságnak azt a
javaslatát, amely betiltotta volna az Oroszországból származó olaj
használatát Magyarországon". Ocsmány V. nem a háború ellen, az európai egység mellett harcol, hanem az ellen, Putyin pincsije!
Hát, ja ... És persze nagyon csodálkoznánk és felhaborodnank, ha egy következő újra elosztásánál megint a bré rosszabbik végére kerülnénk. Miután az ún. közmédia az orosz propagandát tolja szemben a szövetségeseinkkel.
Ilyenkor elgondolkodtató, hogy meddig tud a magyarság süllyedni, az jut eszembe , keveset kértek a románok Trianonnál. Pedig az nekem mindig fájó pont volt, de hát be kell lássam.
Jól teszed. Nekem anno olyan 18 évvel ezelőtt kezdőlapom volt az origo, akkor az volt a legjobb, de már évek óta meg sem nyitom az oldalukat. Az, hogy a hatalom kedve szerint mindent a pofánkba nyom, amit hasznosnak talál, világszintű jelenség, mindenhol ez van: USA, Németország, Egyesült Királyság, Oroszország, Kanada mind ugyanezt csinálja, nem véletlenül nevezik a hatalom negyedik ágának. Nehogy azt hidd, hogy a német közszolgálati média sokkal különb, mint a magyar, ugyanúgy a kormánypropagandát nyomatják, mint az M1 vagy a Russia Today. Én leszarom mindegyiket, a kormánypropaganda ugyanúgy nem érdekel, mint a 444, nyugatifény, telex túltolt libsi vernyákolása. A szavazás ugyanez, egy percet sem vagyok hajlandó ilyen faszságokra fordítani, semmi nem fog változni mert akire szavazol, jó eséllyel ugyanolyan hatalommániás, nárcisztikus, opportunista idióta, mint a többi. Ez a népszavazás is csak egy néphülyítés volt, a Fidesznek kétharmados többsége van, és mindenki nagyon jól tudja, hogy magasról szarnak az emberek véleményére, ha akarnak megszavaznak bármilyen törvényt, nem kell nekik hozzá népszavazás. Meg aztán elcsalni is el tudják ha éppen ahhoz van kedvük.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!