Ezt a nagy luxust LEÁLLUNK a gazdasággal (mint volt 2020 as évben hónapogig) azt már nem engedheti meg egy ország sem. -Jó,hogy Ő nekik az érdeme!! én nem cáfoltam meg! -nem voltam ilyen ÁTAADÁSOKON. ::))
Én azt láttam, h a zemberek kb harmada mindenhol maszkol. Egyébként annak, h ma mit látsz, nem sok köze van a múlt évhez. Egyébként, ha épül az ország, az miért nem az építőipari munkások érdeme?
Nézzél már szét mai napig senki,igaz alig hordanak SZÁJMASZKOT, EZT MEG SZÁZSZOR ELMONDTÁK HORDANI KELL!!!KI HOGY ALKALMAZZA AZ MÁR A SAJÁT FELELŐSSÉGE!! Busz előtt várakoztan SENKIN MASZK.Beszálltunk azonnal magunkra húztuk!! Még mikor kötelező volt akkor is láttam MASZK nélkül embereket!! Mindenki mellé nem állíthatnak embereket! Ha elrendelnék az lenne a baj! Nekem ne parancsoljonak! -hát elég könnyelmű a magyar a maszkviselésben. Dehát ez mindenkinek a magánügye.
“Az utolsó másfél évszázadban soha nem fogyott egyetlen év alatt annyival a magyar népesség békeidőben, mint 2021-ben, és ennyi halott sem volt 90 éve, mint tavaly. Bár a KSH hivatalos év végi adatai még nem jöttek ki, de azt már a havi számokból is látni, hogy közel 60 ezerrel, vagyis egy közepes megyeszékhelynyivel lettünk kevesebben. Lehet, és biztosan lesz is vita arról, hogy ebből mennyi írható a koronavírus számlájára, de az tény, hogy több mint 150 ezer magyar halt meg 2021-ben – annyi, mint 1945 óta soha.” . Ez is igazolja, h a járvány kezelése a tervek szerint történt.
Hát majd a Deviza alapu Hiteleseket megszerzem a szavazatokért PERSZE Nem ám az Állam állna ki ezért, senki más, csak a BANKOK. van azé nekem logikám. -Eszközkezelő teljesen más tészta!
Na még egy adalék,ne legyen abba se kételyetek Összf. jön Varju lászló DK-ás pénzügyes megmonta Deviza alapu Hitelek Kártalanítása 1000 milliárd a bankok terhére!! Hogy ne levettik a pincébe Otp Árfolyamát Olcsósításhoz értenek.. Tulajdonosí körbe,bizottságokba jó fizetésért beülnek.. Na kell ennél több simlisség.
Mennyien áldozzák fel magukat Kazaztánba Olcsó energiáért. Ezt se veszítek észre,Saját országába vezetők nem nézik semmibe az embereket. Minek ez a Olaj ár Befaszasztás,minek ez a Rezsicsökkentés., Beszéll MZP fűt, fát,majd innen kapod meg a rezsicsökkentést meg onnan.. Olv. a Összefogás PROGRAMJÁT bizony a SVÁJCI INDEXÁLÁST meg se említik.Hogyan azzal adott lenne a képlet! na nektek kell elgondolkodni.
-nem beszélve arról németek Szerződést kötöttek a Tulajdonossal profi módra, ezzel sok országot hátrébb soroltak Ezt nem mondjátok úgye..Hogy ment ítt a gyógyszerellátás.országokra vetítve (Az már régen volt)
na meg ehhez (pfizer,pájzer)azonnal hozzájutottuk volna,ment a kiszorítósdi,várhattunk volna mi arra mikor érkezik meg pfizert. Most már ez is el lett feledve,mégis O.V. ellen használják fel, oktalanul. 3.oltásra érkezett meg hozzám a pfizer. Megy állandóan a SZKEPTIKUS(hitetlenkedő,kételkedő) vélemény osztás Ez nem befolyásol semmit.
Zöldbéla ma, 17:00#55537 Propaganda? https://444.hu/2022/01/07/decemberben-rekordszintre-gyorsult-az-inflacio-az-euroovezetben Mindennek ellenére, decemberben az a forint az euróhoz képest is kb. 1.6%-ot romlott! Nekünk valóban az euróövezet inflációja az érdekes? https://invst.ly/x1zlr . Maradjunk a tényeknél,a fenti cikkhez oda biggyesztetted, hogy a forint mennyit gyengült decemberben,erre reagáltam most ,hogy jelenleg ez már nem igaz,mert vissza erősödött a FT.Ha nem hivatkoztál volna a a decemberi forintgyengülésre akkor én sem hoztam volna fel a jelenlegi forinterősödést.de látom nem igazán értetted meg,hogy miért jövök a jelenlegi EUR-HUF árfolyamával.
Nem mondanám, hogy bőkezű lennél! Ha tudnád, hogy micsoda boldogságot okoz majd a zászló és rúdja látványa a népnek, akkor bizony nem sajnálnál érte húsz milliárdot sem! Munkácsy Mihály Ásító inasa sem annyit ér, mint a vászon, a festék és a keret ára! :D
Még egy mínusz azért, mert úgy fest, hogy értően olvasni sem tudsz! Belinkeltem (és kifogásoltam) egy cikket, amelyik az euróövezet decemberi (nem a januári!) változásával foglalkozott! https://444.hu/2022/01/07/decemberben-rekordszintre-gyorsult-az-inflacio-az-euroovezetben Látod, január 7-én, a december hónapról ír, pedig, ha a januári árfolyamváltozásról írna, akkor pozitív, számunkra relevánsabb hírrel állhatott volna elő! Te meg jössz a januári árfolyammal, amit hidd el (még ha nehéz is), hogy én is nagyon jól látok (láttam), sőt azt is látom, hogy november 23-a óta még jelentősebb forint erősödés történt.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!