Én nem röhögök. Számomra nem olyan vicces, inkább szánalmas ez az ámokfutás. Remélem nem csak legyintenek majd 22-ben az emberek, hanem tesznek is azért, hogy ne egy cirkusz legyen az életünk.
Az "orwelli Viktor" lett volna igazán elmarasztaló, az ORWELL VIKTOR" szövegen még a legelszántabb bíró sem tudna fogást találni. Orwell éppen a totalitárius államokkal szemben foglalt állást (1984), tehát valakit Orwellnek titulálni, határozottan dicséret. Orbánt dicsérték?! (Nem hiszem.) Szerintem tudatosan "rontották el" a feliratot, úgyis tudja mindenki, hogy miről van szó. A bíróság viszont nem magyarázhat bele semmit. :D
Én például keresztény vagyok, de amit a templomokba előadnak a lelkészek meg papok, mára már távol tart a rendszeres látogatásuktól. Igazából csak egy politikailag független lelkészt ismerek, vele viszont jól elvagyok. Ezek a hozzá nem értő, átgondolatlan beszólások, csak újabb szöget ütnek a kereszténység koporsójába.
kövér szerint ő meg nem is igazi magyar! Csak két gyereket sikerült felmutatnia, zavaros ez az egész, hogy most ki utál kit, ki akar kit kirekeszteni, de egy biztos, ez nem keresztény hozzáállás.
Ők gyakorolnak rajtunk, csak még sokat kell fejlődniük! Addig jutottak, hogy tudatosan hazudoznak, érvekkel viszont nem rendelkeznek, a tények pedig nem őket igazolják. :))
"Szóval ha szerinted valaki elmegy egy tüntetésre nem azért,hogy
randalírozzon hanem azért,hogy éljen a szólásszabadság jogával,és egy
több tízezres tömegben van kb 50-100 ember aki utcaköveket szed fel és
dobálja a rendőröket vagy esetleg kocsikat borít fel akkor arról ő tehet" . Ha ilyen esetben a rendőr felszólításának nem teszel eleget, akkor törvényt sértesz és vállalnod kell a következményeit.
Szerintem nem troll egyébként, csak szerelmes orbánba és rosszul esik neki, hogy más bántja. Nincs ezzel semmi baj, legyen szerelmes, nem kell mindenkit meggyőzni, lehet rajtra gyakorolni, sokkal jobb, mint egy seldon!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!