Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ts3 2021. 03. 16. 13:31
Előzmény: #33778  Leveletkaptamlife
pampa nick is így működött :))
Zöldbéla
Zöldbéla 2021. 03. 16. 13:27
Előzmény: #33768  Törölt felhasználó
Bcsánat, de nem "a magyar emberek", hanem csak a viselkedésük által jól körülírható réteg!
Kérlek, ne próbáld szépíteni az eseményeket, mert végignéztem a Hír tv (Császár úr) közvetítéseit is, tehát valós időben láttam a randalírozást, az autók gyújtogatását és felborogatását is, miközben az említett "riporter" forradalmár fiúkat emlegetett.
Finoman szólva: nincs mivel büszkélkedni!
Leveletkaptamlife
Leveletkaptamlife 2021. 03. 16. 13:24
Előzmény: #33776  ts3
Kb soha semmit nem ért, lehet hogy ezért szereti a vezért :)
Zöldbéla
Zöldbéla 2021. 03. 16. 13:18
Előzmény: #33760  Törölt felhasználó
Senki sem veszi zokon, ha egy Orbánról szóló topikon Orbánt véded!
Tudod: a MOL topikon nincs OTP és viszont!
Ha érted, rendben van, ha nem, az a te korlátod!
ts3 2021. 03. 16. 13:10
Előzmény: #33774  Törölt felhasználó
"ha jól értem akkor szerinted azok a magyarok akik Gyurcsány hazugsága ellen tüntettek az csőcselék volt?"

Lerí rólad, hogy rosszul érted.
orbán hazugságai ellen miért nem tüntetnek?
Esetleg azért mert a provokátorok orbán emberei voltak?
bigyula 2021. 03. 16. 13:03
Előzmény: #33774  Törölt felhasználó
Pár ezer randalírozó a "magyar lakosság jelentős része"? Komoly problémáid lehetnek a számokkal...
Törölt felhasználó 2021. 03. 16. 12:57
Előzmény: #33772  bigyula
ha jól értem akkor szerinted azok a magyarok akik Gyurcsány hazugsága ellen tüntettek az csőcselék volt?Vagyis a magyar lakosság jelentős részét lazán lecsőcselékezed azért mert elegük volt Gyurcsány hazudozásából ?Ezek szerint számodra minden magyar ember a csőcselékhez tartozik aki veled nincsen egy politikai nézeten ?
euler
euler 2021. 03. 16. 12:55
Előzmény: #33767  Törölt felhasználó
Szó sincs róla, de jó a trolltechnikád.
bigyula 2021. 03. 16. 12:53
Rosszul érted. Az egyik meg tud lenni hatalom nélkül, a másik meg belepusztul, ha elveszti. Találd ki, hogy melyik-melyik. :)
.
"' elkezdtek ellene tüntetni a magyar emberek"
.
A fityesz által felheccelt csőcselékre gondolsz? Mert a "magyar emberek" az én felfogásom szerint nem okoznak kár más "magyar emberek"-nek, nem rombolnak, gyújtogatnak...
Peterbond 2021. 03. 16. 12:52
Előzmény: #33770  Peterbond
Kell tartani a legkevesbe.
Peterbond 2021. 03. 16. 12:51
Nagyon egyszeru a mdgoldas. Az elovalasztasokon szavaz a jobbik a momentum az Lmp jeloltjeire. Ezzel gyengitve a DK es az Mszp szerepet az osszefogasban. Igy meg inkabb csokkentheted Gyurcsany szerepet. Ami jelenleg se tul magas. Ahhoz kepest hogy kb 3 nagyobb part all 10% korul es meg a kicsik osszedobnak 10% ot osszesen nehez megerteni miert hiszed hogy ebbol csak ennek az egynek lesz kiemelkedo hatalma. A jelenlegi rendszerben pont az egyeni kozpontositott hatalomtol kell tartani. Sokkal inkabb egymas kontroljai lesznek a partok.
ts3 2021. 03. 16. 12:45
Előzmény: #33764  Törölt felhasználó
az elmúlt 4 év eredményeivel, gyurcsányozás nélkül tudna nyerni a fidesz?
Törölt felhasználó 2021. 03. 16. 12:45
Előzmény: #33766  bigyula
Ha jól értem, akkor szerinted az Orbán és a Gyurcsány között az a különbség,hogy Orbán nem akar lemondani a hatalomról,míg Gyurcsány meg igen.Bocs,de ha Gyurcsányt nem érdekli a hatalom akkor miért nem hagyta ott a politikát már az öszödi beszéd után amikor elkezdtek ellene tüntetni a magyar emberek,és miért hozott létre egy új pártot, miután az MSZP ben nem tudott már hatalomra kerülni ,ezt elmagyaráznád .
Törölt felhasználó 2021. 03. 16. 12:37
Előzmény: #33765  euler
örülök,hogy egyetértünk :)
bigyula 2021. 03. 16. 12:34
Figyu! Gyurcsány bejelentette, hogy nem akar szerepet vállalni. Hogy fog-e, azt nem tudjuk. Az, hogy tizenegynéhány évvel ezelőtt mi volt, ma nem számít. Ha számítana, tüntetnél a 300 Ft feletti euró miatt a kúrmány (Orbán) ellen, mert ugye akinek a kúrmányzása alatt 300 Ft fölé megy az euró árfolyama, az alkalmatlan az ország vezetésére. Ezt mondta annó Orbán. És lassan 10 éve 300 Ft felett van... Meg azt, hogy aki lepaktál az oroszokkal (Paks), az hazaáruló. Mégsem látok tömegeket ellene tüntetni, hogy hazudott, illetve megtagadta korábbi önmagát kormányon.
.
Gyurcsány keze annó eléggé meg volt kötve (MSZP/SZDSZ), főleg az első két évében. Aztán meg jött a válság, aminek a közepén lemondott. Orbán keze soha nem volt megkötve, mert Ő határozza meg a pártja mozgásterét, irányát.Orbán szerinted hajlandó lenne valaha lemondani önként a hatalomról? Szerintem nem, és ez kurva nagy különbség kettőjük között. Orbán az összes szövetségesét kinyírta/beolvaszotta (kisgazdák, kdnp, mdf). Ez nem cseszi a csőrödet?
euler
euler 2021. 03. 16. 12:31
Csak úgy egyben vizualizáltam ezt a hsz-edet. Annyira nem vagyok mazochista, hogy el is olvassam, ha már tucatnyi gyurcsány és dk veri ki a szememet.
Másik amit így meg szoktam állapítani, hogy aki így ír mint Te, nem sok önálló írásművet, pl. diplomamunkát, szakdolgozatot, esetleg cikket adott még ki a kezei közül. Egyszerűen néhány alaki követelmény be nem tartása miatt, ami automatikusan kellene, hogy jöjjön, pl. a szóközök használata.
De komolyan, annyira egyértelmű, hogy mi a cél az eszement gyurcsányozással, hogy unom megismételni. Sokan leírták már itt is. Te vagy szereptévesztésben, vagy nagyon is tudod mit csinálsz.
Ha tényleg komolyan veszed, akkor viszont szerintem éjszaka is gyurcsányok kígyóznak az ágyadban.
Törölt felhasználó 2021. 03. 16. 12:17
Előzmény: #33761  bigyula
Ha jól értem,akkor szerinted az a trollkodás amikor valaki képzelődik és azt tényként próbálja eladni.Ha ez igy van akkor amikor arról irtok,hogy Gyurcsány nem fog semmilyen szerepet betölteni az új kormányban ha nyerne az ellenzéki összefogás,az is trollkodás  részetekről ?Hiszen,az tény,hogy Gyurcsány nem szokta betartani az ígéreteit,lsd öszödi beszéd,egyébként meghallgattad már,hogy ott mit mondott és tudod,hogy utána mit is tett ?Vagy csak az számít trollkodásnak ha valaki Gyurcsányról azt álltja,hogy úgy ahogy eddig ,felrúg minden megállapodást és ha hatalomra kerülne az ellenzék akkor azonnal megpróbálná bekebelezni azt,pont úgy ahogy az MSZP-vel tette ?Amikor egy új pártot hozott létre ahelyett,hogy ahogy ígérte elhagyta volna a politikát,szétverte az Mszp-t és létre hozta a Gyurcsány pártot,a DK-t amelyik most az ellenzéki összefogás legerősebb pártja ezért egyértelmű,hogy esélyes vagy miniszterelnöki vagy miniszteri posztra"nem sport" jelölésére,mert ha ezt nem kapja meg,kilép a koalícióból és már ugrott is a többség valószínűleg.Mivel  a koalíción belül a legnagyobb párt igy valószínűleg ott lesz a legtöbb képviselő is ezért a legnagyobb befolyása is lenne egy esetleges ellenzéki koalíción belül.
Szóval szerinted ez csak képzelődés és trollkodás,mert a múlt ismeretében és a jelenlegi erőviszonyok tükrében valaki logikai sorrendbe rakja azt,hogy mi várható akkor ha a DK- sok újra kormányra kerülnek?
Törölt felhasználó 2021. 03. 16. 12:04
A Tudomány és csillagászat topikban a hitet népszerűsíted, az Orbán takarodj-ban meg Gyurcsányt szidod. A "Jézus tanítása..." topikod meg megért kemény 52 hsz-t. Devizakereskedőnek mondod magad, de gazdasági, trader topikokba értelmezhető hsz-ed hetek óta nem volt, miközben reggeltől estig itt vagy. Pénteken nyitott vki "Moslékkoalíció takarodj" címen topikot, ott vidáman szidhatnád az ellenzéket, kb a sánta kutyát nem érdekelné, de véletlenül sem ott jössz össze elvbarátaiddal, hanem inkább széttrollkodsz mindent, ami eszedbe jut. Szóval nehéz nem gyengus trollkodásnak elkönyvelni a pf-es mutatványodat:)
Törölt felhasználó 2021. 03. 16. 12:02
Előzmény: #33756  ts3
Nem értem,hogy miért kell személyeskedned,nálunk teljesen természetes volt,hogy a gyerekek szenvednek kisebb sérüléseket az óvodában,iskolában,egyik sem volt olyan súlyú,hogy azzal ügyeletre kellett volna rohanni,amikor én voltam kis diák,szinte mindegyik télen vérzett a fejem a jeges hógolyózás után,nem haltam bele,és egyszer sem jutott az eszébe a szüleimnek,hogy az iskola biztonsági őrét félre lökve ezért bárkit is felelősségre kellene vonni.
bigyula 2021. 03. 16. 11:55
#33752: "Szóval az a trollkodás, hogy képzelődsz, és azt tényként próbálod eladni."

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek