asszem azt érdemes megpróbálni...bár FED kommunikációig, ha ott lefordulna nem hiszem, h megcsinálhatja 1.1320-at... max utána ha a piac ízlésének is megfelel a döntés dollár erő kérdésében... annyira látványosan lefelé várja mindeki...ilyenkor szokott más lenni...:)
Már tegnap este 1.1320-ba állítottam, ha esetlek Breakeven 3 máraz éjszaka bekövetkezik :) De ha most megcsípi az eső trendvonal szélét 1.1410 - 1.1420 közt, akkor viszont nyitok egy short pozit...
Igen. Mondjuk hajnalban is már 1.1385-ön állt... Tegnap gondolkodtam, hogy dobom az 1.1342-es shortomat, de tudom tartani, úgyhogy kivárok. Ha lenne vér a pucámba, most isshortba lépnék 1.14-nél, de pillanatnyilag nincs benne :)
Áááá.... vééégre :) Akkor ezt nevezzük Breakeven 3-nak. Szóval ... Breakeven 3-at az Elliott vonalam is alátámasztotta. Konkrétan a kamatemeléssel valami gixi lesz, érzem. Este olvastam egy cikket (azt hiszem az Investing-en), amibe a Bloomberg egyik főhaljakendje azt nyilatkozta, hogy valószínűleg már láttuk az aljat.... érdekes, de mindenesetre elgondolkodtatott annyira, hogy "újratervezés" legyen. 1.1290-nek már nálam is reszeltek, jó ha lemegy 1.1310-ig. Mint ahogy az is valami előjel féleség, hogy a délelőtti rossz német adatra tovább erősödött az euro (tudom, nem a híreket kereskedjük, de katalizátorok azért lehetnek)...
A 2-es verzió már rég halott. De hogy NE csak egy maradjon: Fel: 1,138x; Le: 1,132x; utána: FEEEL (ez utóbbit erősen megtámogatná, ha meglepetésre holnap elmaradna a kamatemelés - Trump hatás (hozamgörbe alapján emelni kellene))
Az a baj, hogy még mindíg nem tiszta a kép. Mármint hogy Breakeven 1 vagy 2... Az eső ék felülről megfogta ugyan 1.14-nél, de az 1.1360-as ellenálláson pattog. Van egy lehetséges fibóm, az is lefelé mutat 1.131x - re. Ott van a holnap esti kamatdöntés is, mint lehetséges katalizátor, de a kommunikációtól is függ hogy merre és mekkora intenzitással (kb lefele, de manapság ki tudja...) Kb szerintem össze is foglaltam a mai napot. OFF : Az MNB-s pajtik rátenyereltek az enter gombra, úgy tűnik... :)
Arra,hogy ne változtass,mert mindig az első elgondolás a jó,ami a Te esetetben 1.1290....Lehet a haverodnak,csak hőhulláma volt és nem jól látta azt az emelkedést.....:D
ahogy nézem nem igazán jött be a mai napra a short előjelzésem :) a közelgő ünnep miatt csak 4-8 óráson tudom követni az eseményeket,ez úgy néz ki,hogy édes kevés,8 órás zárás alapján még én is a long folytatására szavaznék,de ha kereskedném,akkor most már mindenhogyan várnék egy fordító gyertyát long irányba,legalább 30 percesen. 1.144 környéke jó lehet Ha viszont törik a délelőtti long órás támasza ,akkor már a vissza teszt után short beszállót érdemes felvenni.
EUR/USD