Detto :) Mondjuk Karácsonyig még meló van (felénk) :) Én péntekig szeretném lezárni a pozijaimat, tőzsde szinten erre gyúrok. A havas tájat én is élveztem a fiammal ésa lányommal tegnap éjszaka a Mátrába :) (a gyerekek élvezték de a feleségem nagyon nem dícsért meg érte) :)))
Hm ... nézzük csak! Karácsony. Béke, szeretet, meghittség. Készítem össze az ajándékokat, nézegetem hogyan tudnám pofásan becsomagolni őket. Lehet ma el is kezdem... Élvezem a napsütést, a havas tájat. Várom haza a nagylányomat az egyetemről, hogy majd együtt díszítsük fel a kis fenyőfámat - úgy ahogy eddig is tettük minden évben, hiába hogy már nem vagyunk együtt. Idén ez lesz az én legnagyobb karácsonyi ajándékom és remélem így lesz! Nem most kell megváltani a világot, ez, amivel foglalkozunk, itt lesz két hét múlva is, megvár. Ez az időszak legyen az ünnepé, a családé. "Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél." :)
Na akkor ezt látszólag túl is haladtuk... 1.142x...? ha lefordulás.. vagy ami még érdekesebb 1.145x....innen pedig ha jól értelmezem nem lefordulás hanem újra gondolás van. de majd a rutinosabbak eligazítanak.
Még mindig az ékben(háromszögben) mozog az árfolyam...nálam a 1.1250 már azonkivül van jelenleg. Nem hiszem, h szerda kamatdöntésig kilépnénk az ékből. tegnap szépen oldalazva korrekciózott....ma eddig egy szép gyertyát csinált H4-n.Naposon is szép a gyertya. Ha nem fordul le 1.138x-ről akkor szépen mehet még felfelé egy újabb kontakra ék felsővonalával, ami kb 1.142x...
EUR/USD