Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Már-már hihetetlen,hogy mindennap ugyanaz van.. Ennyire egyszerű lenne a tőzsde? Hajnalba beesik,aztán meg lehet longolni,felhúzzák,aztán megint beejtik..
Látod pont ezért nevetséges, ha megnézed a napos bollingert az NQ-nál, hogy gyakorlatilag a közép mentén araszolgatott lefele, soha egy nap nem tolta meg. mert volt annyi short mana, hogy minden nap meg tudta tolni. DAX 22900-25500 NQ oldalazott 25000-26300 között, gyakorlatilag tele volt shorttal, volt mana. Ami kb. 2 hét alatt most már talán elfogyott, miközben DAX padlón. Gigantikus összeomlás jöhetne.
péntek 13 -a,a jövő héten FED,a piac elkezdheti árazni már a jövő heti FED-et,kamat csökkentésre szinte semmi esély,emelésre viszont lehet,még ha csak kommunikáció szintjén is,nagy valószínűség szerint nem nyúlnak a kamatokhoz.
Ki hogy látja az olajat? Brent 100 körül erőlködik. csökkenő csúcsokat csinál. 4h tető körül elakadt, elég magasa van. 81-101 /120 a fele korrekció kész.
TA 120-81 kiszélesedett, kb. az a legjobb, ha nem csinálunk semmit, amíg vissza nem áll egy beszűkült zónába. ha tudnánk az olaj irányát, azzal most atomra nagyot lehetne kaszálni. 81-96 is adta volna. én 115-108at fogtam meg... a gatyámat letoltam örömömben. pedig 115-81- is meg lehetett volna, és most is mozog 3-4-5-6öket, simán.
Hát most az oljat figyeli mindenki.. h1-en csúcsra ért,ahogy lejött 1 dolárt,nasi azonnal ugrott 50 pontot. 2-nél meg 100-at. Szóval azt nem értem,hogy ameddig nagy a baj,miért ugrabugrál az olaj, maradnia kén 100 körül,az indexeknek meg esniük..Erre mindenki az aljat keresi..A háború meg megy tovább egyre durvábban...Nasit nagyon nem akarják elengedni. Kihozták,hogy ez lesz a gazdaság motorja.. Mármint az AI-s cégek.. Úgyhogy nem dobálják el olyan könnyedén a papírokat#vagy ha el is dobják,visszaveszik azonnal. Pedig már kezdtem reménykedni,hogy végre elkezd igazán esni..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?