Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
dow jones-on hoztam 20 pontot. nasdaq-on hoztam 60 pontot. daxon hoztam 150 pontot. teljes tőkével.. 14,4%. és milyen jól tettem,h zártam a nasdaq-ot. Dow Jones nem esik.. DAX csak a Siemens miatt esik. Nasdaq betöltötte a GAP-jét.
Mármint DAX.Ott tud még esni 960 nál a következő támasz,és egy napos körbe ölelővel fog zárni igy akár pénteken is eshet. ha nem pattanik vissza 960 ról
170 pontot esett, ~ 30 perc alatt? és pont nyitó előtt. szerintem alattomos nyitás jön. GAP down, visszatöltés? repülés? vagy GAP down, pánikeladás? legutóbb 24940>>24800: 24600 követte. "most nagyon fognak örülni,h megszavazták", szemét banda lesz:).
nézelődtem egyet: DAX 24498-at csípte nálam éjszaka, tehát 24500 sávtető, GAP alatta. 24190 : 4h közép, egyúttal dupla alj lesz. jön a borítás, ha átviszik?
pont a dax egyik mágikus 7-ese a Siemens jelentett szart. és épp dupla aljnál ácsorog + technikailag bőven túlvett úgy,h a dax még 1% gappel tartozik a világnak
23800-ra leraktam a tp-met, 24380-ról, van bennem bátorság, utólag majd kiderül, kinek volt igaza. Ki írta? a 2000 usd-s vámosztalék felpörgeti a hiányt. + megszavazták a további hiányt. eddig is azért volt leállás, mert nincs pénz, így már végképp nem. főleg ha kiosztják a 2000 usd-t, és törlik trump vámjait. + nem teszik közzé az inflációs adatokat? miért nem? Mert a vámok miatt repülőrajt van.
nasi 1h minden mozgó alatt. 4h aljakat törte, de még a bolialjtartja. ma50-ma100-4h közép felette. gyakorlatilag eshetne is. napos középnél van. hetesen az égben.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?