Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
dax maszatolt egyet 24300 környékén. de már kibújt, vagyis próbál kibújni. még ott a dupla alj lehetőség. 24240-260 körülről, de szerintem ebből buy the dip lesz.
Látod erre írom, hogy árazzák itt sorra a FED csökkentéseket. Nem véletlenül nem adják ki, az ADP romokban, de ezt írta is a portfolio. És valószínűleg a vámok által emelkedik az infláció, szóval ez a 2000 $ -s támogatás, kb. mint az Orbán féle ÁFA visszatérítés, 1x jól jön, utána meg ehetik a száraz kenyeret, már akik ugye. "Ez a h...ék és birkák longja", továbbra is azt mondom. DAX tegnapi "IRGALMATLAN" 1h 24340 alj tartása a vicc kategória, az előbb visszatesztelte, 24280-290 dupla aljjal még bepróbálkozik. De minek? Milyen olyan varázslat jöhet még + hír ügyileg, ami fentebb viszi a DAX-ot? Csak és kizárólag a short-cut.
NQ gyakorlatilag visszatesztelte a hajnali felrántást,az esésben szerintem az is gátolja ,egyfelől, hogy még nincsen kereskedése,másodsorban,hogy nem ment el a falig vagyis túl alacsonyról kezdett esni,ha a támaszszintig ment volna és nyitva lenne a tőzsde akkor jó lehetne a short,de így maradt DAX short,persze ,USA visszahozta,de szerintem délután jön majd az esés második köre,majd elválik.
Dow Jones mutatja az irányt. Már nem örül. Nasdaq is csorog,de 4h bolialj 25410, 480nál jár (elsőre pattan...?) napos aljakat 3x ütik már 25380-nál, csökkenő tetőkkel, vagy kitör, vagy roló.
dax m30: https://kephost.net/p/MjE2ODg4MA.png éjszaka még a képen látható 24500 fölé is ment, tehát gyakorlatilag tolt egy sávtetőt, és leért az aljára.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?