011. április 20.-tól Masterplast Nyrt. néven működik tovább a Masterplast Group Zrt., a váltás része a társaság középtávú stratégiájának. A vállalat az első negyedévben 13,1 millió eurós bevételt ért el, amely megfelel az előzetes terveknek.
Nyilvánosan működő részvénytársasággá alakult át 2011. április 20.-tól a Masterplast Group Zrt. A működési forma váltással együtt átalakult a vállalat legfelső vezetése is. Létrejött az Igazgatótanács, amely ellátja az igazgatóság és a felügyelőbizottság feladatait. Az Igazgatótanács elnöke Tibor Dávid, alelnöke pedig Ács Balázs. Létrejött az Audit bizottság is, amelyben az Igazgatótanács független tagjai - Bojár Gábor, Dr. Gara Iván, és Andrew Szőnyi - kaptak helyet.
"A jelenlegi átalakulás szerves része a vállalat középtávú stratégiájának" - jelentette ki a változással kapcsolatban Tibor Dávid, a Masterplast Nyrt. Igazgatótanácsának elnöke. "A cég fejlődése már évek óta ezen stratégia alapján történik, és amint elérkezettnek látjuk az időt újabb jelentős lépést teszünk a tőzsdei bevezetés irányába" - tette hozzá Tibor Dávid.
A Masterplast Nyrt. 2011. első negyedévében 13,125 millió eurós bevételt ért el, amely megegyezik az előzetes célkitűzésekkel, és csak minimális mértékben marad el az egy évvel korábbi, 13,302 millió eurós forgalomtól. "Elégedettek lehetünk az első három hónappal, hiszen annak ellenére, hogy az elmúlt évben végrehajtott racionalizálás miatt kevesebb leányvállalattal dolgoztunk, sikerült megismételni a tavalyi bevételt" - közölte az első három hónap eredményeivel kapcsolatban Tibor Dávid.
Háttérinformáció:
Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió egyik vezető építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 12 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal. A vállalat 2010-es árbevétele 85,2 millió euró volt. A társaság 2008 óta tagja a Budapesti Értéktőzsde Tőzsdeképes Cégek Klubjának.
Ha jól rémlik, a Selena Group-ot várták. Mások azt várják, hogy majd “megmenti” egy NER-cég. Tibor D. pedig december végére saccolta az új befektetőt egy szeptemberi portfolio interjúban. “Reményeim szerint októberig megtaláljuk a potenciális partnert, és még idén szeretnénk végrehajtani a tőkebevonást, december 31-ig. Valószínűleg nem könnyű ebben a helyzetben tőkeemelésről és tervekről alkudozni (múltkori jegyzés után, rating downgrade után, piaci körülményeket is figyelembe véve stb.)
Pár hónapja olvastam itt, hogy néhány kisbüfi külföldi pénzügyi befektető beszállására vár. Ha jól emlékszem valami lengyel cég volt. Megtudja mondani valaki ennek a cégnek a nevét?
Szabi amúgy tényleg nem kötekedni akarok veled meg főleg… De ha valaki az ingatlanárak költ és fejleszti annak az értékét növeli mondok egy példát.. Ha veszel egy autót az öt év múlva már a felét fogja érni! Az ingatlanodon csinálsz egy felújítást az öt év múlva a dupláját fogja írni a felújítás.. Egy utazás egy wellness hétvége kidobott pénz hasznot nem termel ugyanúgy mint az autó minden egyes 1forintot amit az ingatlan odra költesz növeled a vagyonodat.. Ha az emberek fejébe ezt át tudnánk alakítani ezt a gondolkodásmódot hogy az építőipari vállalkozó értéket teremt neked egészen más lenne a helyzet.. Biztos egy autóval jobban lehet villogni a kedvencem mikor az idióta a 10 20 milliós autóval egy panelban lakik egy igazi lúzer az olyan
Igen ez a baj hogy sokan nem csináltatok semmit az építőiparban ezért áll a pénz az építőipari vállalkozók sem tudnak pörgetni semmit ők se vásárolnak a boltban.. Amúgy mindenhol Hülyének vagyunk nézve a múltkor Elvoltam a gumisnál egy defektet 3 perc alatt 9500forintért csináld meg én elhiszem hogy a fürdőszoba nem kötelező a Defekt meg igen de ro…meg a 3 perces munkájával az autószerelő meg az összes Gumis… Sajnos az építőipar le van nézve nagyon pedig a büdös fejű autószerelés ugyan olyan büdöset szarik mint egy építőipari vállalkozó.. Tízszer annyira lehúzza az embereket mint más
Itt szerintem az volt a cél,hogy a kisebb településeket fejlesszék fel!Meg valamit csináltunk is,amiről lehet hetekig beszélni!Én még csináltam volna az egyik házamon ezt azt,de most nem tudom igénybe venni,ilyen árakon meg semmit nem csinálok,mert ezek a hülyének vagy nézve kategória már!A múltkori 3 milcsit megléptem,ami ugye nálam egy majdnem 6 milliós beruházás volt össz,elmondom mire volt elég:1 fürdőszobát újitottam fel,és az egyik szintén a terasz felé kicseréltem a nyílászárókat!Ennyi!Ha nem lett volna ez a lakifelújítási támogatás,semmit se csináltam volna!2ablakért,meg egy erkélyajtóért nem adtam volna 2.1 millió forintot biztos,akármilyen szuper,meg akármennyi pénzem van!Olyan hülye még nem vagyok!
Masterplast
011. április 20.-tól Masterplast Nyrt. néven működik tovább a Masterplast Group Zrt., a váltás része a társaság középtávú stratégiájának. A vállalat az első negyedévben 13,1 millió eurós bevételt ért el, amely megfelel az előzetes terveknek.
Nyilvánosan működő részvénytársasággá alakult át 2011. április 20.-tól a Masterplast Group Zrt. A működési forma váltással együtt átalakult a vállalat legfelső vezetése is. Létrejött az Igazgatótanács, amely ellátja az igazgatóság és a felügyelőbizottság feladatait. Az Igazgatótanács elnöke Tibor Dávid, alelnöke pedig Ács Balázs. Létrejött az Audit bizottság is, amelyben az Igazgatótanács független tagjai - Bojár Gábor, Dr. Gara Iván, és Andrew Szőnyi - kaptak helyet.
"A jelenlegi átalakulás szerves része a vállalat középtávú stratégiájának" - jelentette ki a változással kapcsolatban Tibor Dávid, a Masterplast Nyrt. Igazgatótanácsának elnöke. "A cég fejlődése már évek óta ezen stratégia alapján történik, és amint elérkezettnek látjuk az időt újabb jelentős lépést teszünk a tőzsdei bevezetés irányába" - tette hozzá Tibor Dávid.
A Masterplast Nyrt. 2011. első negyedévében 13,125 millió eurós bevételt ért el, amely megegyezik az előzetes célkitűzésekkel, és csak minimális mértékben marad el az egy évvel korábbi, 13,302 millió eurós forgalomtól. "Elégedettek lehetünk az első három hónappal, hiszen annak ellenére, hogy az elmúlt évben végrehajtott racionalizálás miatt kevesebb leányvállalattal dolgoztunk, sikerült megismételni a tavalyi bevételt" - közölte az első három hónap eredményeivel kapcsolatban Tibor Dávid.
Háttérinformáció:
Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió egyik vezető építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 12 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal. A vállalat 2010-es árbevétele 85,2 millió euró volt. A társaság 2008 óta tagja a Budapesti Értéktőzsde Tőzsdeképes Cégek Klubjának.