Mutyisztán? Te jó ég, hol jártál eddig koma? KEG, ECO, PHYL, Freesoft, Kulcsszoft, Appeninn, Orco, stb. na ezek a mutyi tolvajpapírok. Az RFV növekszik, teljesít, átlátható és korrekt.
Ha nem akarnak a nagyok eladni igazából, akkor persze a kicsi tételekkel lehet rángatni.
Mondjuk abból, hogy "klasszikus fej váll alakzat kezd kirajzolódni" én azt gondoltam, hogy már tényleg legalább a 2. nyakvonalat látod.
Ja, hogy a kezdete... Persze, abból még lehet bármi. Ha nagyon akarjuk, találhatunk a mostanihoz hasonló alakzatot korábbról is, csak trendfordulót nem nagyon. Majd ha már a 2. vállat kezdjük rajzolni és az is lefelé csorog... de a megbízhatóság még úgyis csak kicsi ennél a részvénynél, nem közepes.
Huh.. ember!!! Én sem vagyok egy technikai guru de ez azért kemény válasz volt:) Csak a saját érdekedben kérdezem, ugye nem technikai alapon tőzsdézel?:)
Könyvben nincs eladó, viszont, ha valakinek kell 8400-ért odaadják neki szívesen.
Ezzel nincs is baj, hiszen nemrég 7900-8000 között volt hasonló, igaz kicsit nagyobb tételben. :)
Nem tudom. Ha én "kitömtem" volna a jónépet, 8800-tól 8000-ig, ahogy olvashatjuk, mondjuk egy 5xxx-es vagy bármilyen nekem megfelelő bekerülési árról, akkor nem pörögnék itt, hogy nemsokára le fog esni, hanem örülnék a nyereségnek, esetleg keresnék mást, ahol lehetne tovább, ha ebben nem bízok.
A lebeszélés viszont másra enged következtetni... ;)
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....