A BET oldalán megjelent – ill. belinkelt - közzétételeknél lehet megtalálni a részvényopciós program tervezetét. Valahogy olyan érzésem van, hogy a megvásárolt saját részvényeket (egyértelműen pozitív hír), mindenféleképpen oda szeretnék juttatni a cél személyeknek, ezért különösképpen nem akarnának nagyobb akadályokat görgetni a művelet elvégzéséhez. (Például a RÁBA Nyrt. vezetői részvényopciós pontja egyértelműen fix árfolyamokhoz volt kötve, ami már a tervezetnél meg volt határozva.) Szerintem ennek a opciós programnak nem lesz olyan árfolyam befolyásoló hatása mint azt joggal várhattuk, de szerintem jelenleg nem is ez a cél, számomra a tervezetből ez derül ki….. (De lehet, hogy rosszul értelmeztem a mondatokat...)
Akinek még van kedve és ideje, kgy. előterjesztések: link
Amit elsőre kiszúrtam: jogosítvány 88e db rv. vásárlásra. (Most nincs időm elolvasni - majd jövőre! ;-) )
Kijelenthető, hogy ez az év igen izgalmasan alakult az RFV Nyrt.ill részvényesei szempontjából, hiszen volt az árfolyam elég alacsony szinten is, de az év végére elég szépen kialakult. Mozgalmas év volt, de mostmár csak egy dolog van hátra: Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok.
És ne feledjétek 2010 évben az öveket becsatolni....)))))
Törölt felhasználó2009. 12. 31. 13:16
Ismét egy emelkedős nap még ha a végét el is csúnyitották kicsit.Mindenkinek boldog és eredményekben gazdag 2010et kivánok!
Majd az OTP-alapkezelő kötődésű emberek vesznek.. nyugi.. nem elég szép még a jutalékuk : ) már vagy 60 % nyereség felett járnak.. szép.. egy 3000-től 4000-ig tartó körben énis benne voltam.. 4400 alatt visszavenném.. remélem lesz rá lehetőségem.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....