Nem kell kipusztulniuk...Csak megfelelő fegyverzettel kell rendelkezz..:-)!!
Komolyan:aki tud, jegyezzen vastagon,mert a jegyzés lezárása után igen komoly meglepik jöhetnek az új tulajokat illetően.Talán,de nem biztos...:-)
Pont annyit fognak érni,amennyiért a tőzsdén el lehet adni őket.
Az más kérdés, hogy a birtokolt részvényeid 20%-kal alacsonyabb tulajdoni hányadot fognak képviselni...Hígulnak...De nem feltétlen érnek kevesebbet,sőt....
Ilyen jegyzés körüli mizériában eddig nem vettem részt, magyarán nem tudom, miként mennek a dolgok. De, ha nem kérdezek, nem is kapok rá választ és buta maradok. Legyetek szívesek megmondani, hogy a jelenleg tulajdonomban lévő részvények milyen besorolást kapnak, vagyis ha pl. a jegyzés 2750 Ft lesz akkor az én részvényeim mennyit fognak érni. Előre is köszi a választ.
Pont olyan,amilyennek egy nyiltkörű emelésnek lennie kell...
Ha nem jön össze annyi,nem érdekli a céget,mert az blamázs. 1,1 Milliárdnál többre jelenleg --illetve ilyen részvényhigulást okozva -- nincs szükség.
A kettő között sikeres a kibocsátás....
Én mindenesetre melegen ajánlom, hogy aki jegyezni akar,még a héten teremtse elő a rávalót.....
Ha bejön a megérzésem,lesz pislogás a jövő héten.....:-)
Gondolom az 50k-ra garanciát vállalnak, azaz annyit min. ők lejegyeznek, a max 400k meg érthető.
Nyílt a jegyzés, azaz nincs garancia a 400k-ra. Annyi megy el, amennyit lejegyeznek. Ha lenne, akkor az egész jegyzésnek nem lenne értelme (valaki(k) előre lejegyzik az egészet).
Lehet ám olyat is, amire tudjuk a választ, vagy legalább is sejtjük, elvégre jövőbeli potenciális tulajdonostársak is olvasgathatják a kérdéseket/válaszokat. Könnyítsük meg a döntésüket :)
Nemtom miért de rendkívul idegesit az emberunk. kellett volna a tartalék az árfolyam karbantartásokhoz de lassan nem marad egy fillér se rá. Csak nem marad a nyakamon :)
énmindig megvettem eddig a kis tételeket és belevettem 1-1 db okat de mostmár nemfogk egy darabotse ha még 1% drágábban se tudok kiszállni ez a majom miatt és folyton berakja elém a 100 db okat.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....