KBC:
Jól sikerült a Zwack legutóbbi pénzügyi éve (ami március végén zárult), a vállalat nettó árbevétele 15 százalékkal, az adózott profit pedig 31 százalékkal emelkedett. A 2,2 milliárd forintos adózott profitszám egyébként is igen erősnek számít, legutóbb 2010-ben volt képes hasonlóra a vállalat. A szép számoknak köszönhetően az osztalék is jelentősen meghaladhatja a tavalyi 850 forintot, az igazgatóság idén 1050 forintot javasol kifizetni részvényenként. Ez jónak mondható, 6 százalékos osztalékhozamot jelent.
Nem emlékszem, hogy lett volna osztalékvárás. Idén erre az egy említésre emlékszem zwackal kapcsolatban. link Persze nem kizárt, hogy mások is foglalkoztak a gyomorkeserűvel :)
Bizony ám!A tervek szerint a "bányavállalatból" lecsorgásnál szignifikáns bővítés.
A "családi ezüstöt" 17400 alatt megvenném látva az osztit+jelentést. Persze ez nem holnap lesz:-)
Én meg nem is figyeltem, hogy a Park mikor fizet, csak nem értettem, hogy mitől ment fel a számla egyenleg, aztán rájöttem, hogy a kp mennyisége nőtt, akkor esett le, hogy osztalékfizetés volt. :)
Zwack részvény