Nem gondolom. Ha nem jön újabb --lehet csak számomra-negatív hír, akkor
most értem el a hír nélküli állapot melletti optimális
kockázat-mértéket. Tényleg nem fogom sajnálni a kihagyott 20-30 Ft-ot,
ha már többet tudunk hivatalosan is.Ott jöhet a méret-duplázás újra. Ha
sávozunk, hír nélkül, 110 körül mindet visszaveszem. scs
mikor konzumban megérkezett jászai leirtam nagy durranás lesz ,beszéltem fönökkel,akkor még más volt ,egyböl láttam nagy dolgok készülnek be is irtam a céláramat2500ft ot,mikor megjött mészaros,
egy dolog van az biztos moricz eladott ,4igt jászaiéknak tehát találkozott velük és ugye,moricz estnevében beszélhetett jászaival est ügyben,és hogy mi lesz belöle a jövöben megtudjuk.ez egy logikus dolog ,és egyszerü
egyenlöre estnek semmi köze konzum opihoz,se konferencián se máshol,és amugy konferencián sem adnak ki benfentes infot ugyhogy semmit nem tudott leszürni max ,fantáziált egyet
Amit scs mondott és amit fo és jg a konzi konferencián mondtak annyira ült, h még a sokatlátott gyuripapa is kiakadt az opibol az mw kiszervezése miatt! Csak ezt szcs a konf elött3-4 héttel vizionálta! De nem győzködöm magukat. Én tartom, magukcsinálnak amit gondolnak.
Biztonsági játékot ebben a papírba nem lehet játszani. Csak szart keverni és félelmet kelteni. Végül is elég sokakkal dobatta míg ő alig adott valamit. Tényleg összeállt nekem a mozaik!
pedig mindenhol mindenben középpen állni-állni és nem térdepelni meg fetrengeni gobdolom érti? térdelni jo mi,nem irom ide miért .mert ha nem is marsiko hanem fögazda kizár
egy frászt volt kép a képet ön tud csinálni ha utánamegy a dolgoknak és olvas az eströl mindent,akkor lesz egy kép és ,lehet összerakni,az összefüggéseket
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.