Lassan indulni kell a részvénynek kedves kollégám:)) nagyon közzel a sztandard, és vannak lámák akik most is adják, mit fognak érezni pár nap múlva amikor 300+lesz?
Általában a cégek többsége le van adósodva, ez a cég most üres, nincs adósság, ez egy régi cég, több ezres ügyfél körrel, ezért az a cég aki tartalommal tölti meg az egy jól működő tőzsde céget kap! nos ezért kerül ennyibe sőt mivel már van nagyobb befektető, már sokkal többet ér, most ha vissza megy a sztandardba legalább 300lesz az ára, és ha jó tulaj jön akkor tovább fel, ez itt a tőzsde így működik.
Valaki árulja már el nekem, hogy egy részvénynek mi az értéke, ha a cégnek nincs alkalmazottja, tevékenysége és bevétele? Mi kerül ezen 5-6 milliárdba?
Hír előtt mindég ez van, a türelmetlenek eladnak! én nem adom! akkor sem adnám ha most 200 lenne, sokan nem tudják hogy most venni kell nem eladni, sztandard duplázás látom egyeseknek nem fontos, de 400nál mint az örült úgy veszik majd! nos én megvárom hogy 5-6-700legyen és majd utána lehet adok de addig nem.
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.