Már látom jól fogok szórakozni, ide jött az opusból rögtön bukott is de már ossza az észt is, hogy ki mit olvasson, látom ez jobb lesz mint gondoltam, most a fagyi visszanyal.
kár hogy nem olvastam:esés jön. nem szeretek ki be ugrálni,de azért gondolom nem ez a völgy , lesz itt még fel, ha nem is rövid távon - de 200 felé tart
Nem értetem hogy kik veszik 100 körül, de most hogy ott sírnak a másikban már értem, azt gondolták hogy ez is olyan mint az opus, csak vesznek ész semmi, és majd megy fel, de ez itt nem olyan egyszerű, itt most szépen beragadnak és kész! ha már ma ott sír a másik topikon akkor mi lesz vele amikor 50-60on fog oldalazni, itt most mellé nyúltak itt nincs Mészáros úr itt 1 zsivány cég van aki elnyeri a pénzüket:))))))))))
Nagyon sokk ember jár ide, köztük csak unatkozik, se pénze se szellemi java nincs, de azért itt nekünk tud kellemetlenséget okozni, és bár a sors verte meg nem mi, de itt vezeti le magát:)) a portfóliónak kellene szűrni:))
Nem hivatalos sakkozó voltam:)) de például egyszer megvertem a Budapest bajnokot de volt olyan is hogy olyat vertem meg aki 50éve nem kapott ki de ő sem volt hivatalos játékos, fiatalabb koromban 10az1 arányban vállaltam hogy fizetek annak aki meg tud verni, szóval sok élményem volt pár éve már nem játszom:)) de szeretem a sakkozó embert mert gondolkodik:))
Én sem igazán értem, én csak szóltam nekik hogy 130fekett el kel adni mert esés jön és ezért kezdtek gyűlölködni nem értem őket szerintem pár trol kezdte és ellenem hangolta a többi embert is, mellesleg meg igazam lett:))
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.