Kedvelek most dühös vagy! nem vagyok hibás, arra kérlek ameddig nem higgadsz le addig ne írj! amit én már most látok az neked 10 múlva lesz meg addig pihenj.
Az új rv amit most fonnak bevezetni, Abból 20millió db baráti kezekben van, lásd kopasz és társai, ők biztosan eladják akár 20ftért is, A nagy részvényes még kérdés hogy átveszi a céget vagy ő is eladja, nem 33millió db van.
Itt ez nem szerencse látom a részvény mozgásból mikor spekiznek csak nagyon ritkán tudnak átverni, mert az a céljuk hogy minket átverjenek, de most nagy a tét mert túl sok papírjuk van:))
De mindent figyelembe véve igazából nem ettől félek hanem a kopasz és társai kezében lévő 20millió részvénytől amit szinte biztos hogy önteni akarnak,és ha ne ad Isten a nagy részvényes is önt akkor itt nagy baj lesz, ez a befektetőt keresünk duma bennem rossz emléket ébreszt mert amikor a "szigetet" el bukták akkor is befektetőt kerestek! 600millió Ft kellet volna, és nem találtak senkit, így az 5millirdért vásárolt sziget 600millióért Gerendaié lett, amit aztán újra eladott 5milliárért, ezért ébreszt bennem rossz emléket a befektetőt keresek duma.
Elnézést, az előbb összekevertem valamit, szóval: Nem emlékszem, hogy
konkrétan a Bét tartozás kifizetéséről volt e dokumentum, de nem néztem
át az egészet mert jó sok dokumentum volt és nem volt lehetőségem
elejétől a végéig tüzetesen átnézni(időhiány miatt). A NAV adószámla
pozitív, ez tuti, láttam és BCS is ezt mondta, illetve azt is hogy a
KP-s hitelezők kifizetésére van pénz. Nem hinném, hogy pont a BÉT-re ne
maradna illetve ne gondoltak volna rá. A legutóbbi BÉT közlemény amiben
arról tájékoztatnak, hogy az EST marad elkülönített, nincs benne, hogy
tartozna. Más esetekben beleírták. Biztos vagyok benne, hogy ezen nem
múlik semmi!! A napokban kijött üzleti jelentés pedig a csődeljárás lezárása előtti
időszakot mutatja sok negatív számma. Monda BCS, hogy ez senki ne
tévesszen meg, ezek nullára illetve kis pluszra lesznek kihozva az új
részvények bevezetésével! Elnézést az előbbi félreérthető beírás miatt, sajnos nem
tudom törölni.
Sajnos tömetik magukat:)))))) és utána meg ha esetleg 50ről elindul akkor nem tud majd emelkedni mert a kitömöttek akkor már adni akarják 70-80van on már adni fogják a most kitömöttek:)))))))))))))
Nézz már utána kérlek, mi az a halasztott adókövetelés. Számviteli fogalom, és igen, lehet, hogy ex-nek igaza van, de attól ez még nem egy fizetési haladék...
Kérlek válaszolj világosan? azt írtad: "Ki van fizetve a BÉT tartozás, saját szememmel láttam az iratok megtekintésekor az ítélőtáblán!" láttad az iratot a befizetésről vagy következtettél rá vmi miatt? Nekem fontos lenne ezt tudni.
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.