Persze ez a gátlástalan Ádámosi eladott 7millió db részvényt, remélem a cég tanult belőle és többé senki nem kap, akciós részvényt, mert egyébként már akkor ment volna a papír 500ftig és most már 400 és 600 között sávozna, de ami késik nem múlik, őszre télre oda várom:-))
hát az est-hez képest legalább van benne funda, ez kétségtelen. de egyelőre az van, amit leírtam. és te túl gyorsan akarsz itt sokkal magasabb árat látni, nos ez az, ami nem valószínű, hogy összejön.
hát az est-hez képest legalább van benne funda, ez kétségtelen. de egyelőre az van, amit leírtam. és te túl gyorsan akarsz itt sokkal magasabb árat látni, nos ez az, ami nem valószínű, hogy összejön.
mondjuk ez igaz de ha nyugit akar vehyen nyomdát majd novemberben ,1100ft ért,de a mégjobb hogy most olcso sz arany egyenlöre ,viszont elörejelzés .nagyobb ugrást mutat
Egyedül itt van érték, és vallós fejlődési lehetőség, a többi kicsi papírnak ha mind az sikerülne amit hazudnak akkor is csak mikró cégek lenének a wallishoz képest:-)))
A wallisnak a könyv szerinti értéke több mint 60milliárd forint, és innen az a cél hogy 4éven belül duplázzon, vagyis több mint 120milliárd legyen a könyv szerinti értéke, mondjatok még egy kis papírt ami ilyen adatokkal rendelkezik, ha a többi kicsinek megérkezne a nagy üzlet akkor sem érne még a közelébe sem, arról nem beszélve hogy a wallishoz minden nap ömlik be a pénz, rengeteg kereskedésük van bel és külföldön egyaránt, ez a cég minden nap rengeteg pénzt termel, és terjeszkedésre meg osztalék fizetésére akarja használni.
a wallis is ugyanez a történet... felspekázták, és ráöntötték a szerencselovagokra, aztán magára hagyták a papírt. és azért nem lesz megint 200 mert most éppen ebbe a papperbe vagy szerelmes :)
Én is annak örülnék ha a kicsik minél többet nyernének, de te is tudod hisz már több mint 10éve itt vagyunk, hogy ez nem lehetséges, mostanában az a divat hogy a kicsiket irányító vezetők spekáznak a saját részvényükkel, és a többségtől elveszik a pénzt, és ha nem figyelünk akkor az ilyen öreg rókák mint mi mi is veszíthetünk, ezért választottam a wllist, mert bár alacsony az ára, de nem kis speka cég, azért itt már komoly tulaj funda és még nagyobb vagyon érték van:-)))
Estmédiában hír nincs, de a fizetett hirdetésben feladott hirdetéssel próbálják elkerülni a holnapi besszakadást, még most is lehet hitegetni egy 3 hete írt csalival? ott még 5 év múlva is a hírt fogják várni.
Ez a topik addig fog működni ameddig feel bátyám vissza nem tér! a tiltásból, de addig is az írhat ide akit a wallis részvény érdekkel, és nem a trolokodás a célja meg nem személyeskedni akar, mert a trrolok meg a személyeskedőket azonnal kirakom.
Ma sem volt hír az estmédiába, holnap ott nagyobb eső lesz, mint ma Budapesten, sokan jönnek majd át a stabil, jó fundával nyereséggel rendelkező Wallisba. Kedden már jönnek a vizesek is.
Szerencsés ember akinek most van wallis részvény, és gratulálok nekik, venne ugyanis ágyúdörgésben kell, de itt most már jönnek szebb napok is, legalább is remélem.
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.