A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Mivel WABE-t kiraktak az indexbol, most a FUND eladja azt a reszsedest. Ha jol nezem, WABE reszesdese eddig az Indexben pici volt, csakhogy WABE napi volumene is icipici. Es ha eladjak, a kis veteli erdeklodesi volumen miatt az eleg lehet ahhoz, hogy 10 napra is lefele nyomja az arat.
én nem szeretem a részvényt sikerült 2 hét után kilépni az sp shortból kicsi nyerővel, és kapóra jött hogy ez beesett, még a háromnegyede megvan, de 1700-ig eladnám, a 100 Ft-os cél meglett, az eredményig még visszamehet, az előző jelentésnél is jött egy mínusz 10%, aztán egy gyors fel, az új vezetés gondolom mindent ráfog a régire, és így könnyebb eredményt felmutatni
Engem a veszteséges trédek sokkal jobban idegesítenek. A korai eladás annyira nem. Legalább másnak is boldogsága és nyeresége lesz, amit majd másik rv-be beforgat...stb
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link