A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Délben adták be a wabit, te eladtad 14:25kor, majd 3kor írod hogy figyeled a wabit mert beadták. De akkor már neked nem volt. Mit figyeltél? Ez a kamu amit nyomsz.
Arrol volt szo, hogy mentem e bringazni, mert reggel irtam megyek ma bringazni. Ezt kerdeztek 3elott. Erre valaszoltam, hogy nem, mivel beadtak wabit, es figyeltem. Majd 15kor elmentem bringazni, ezert mar csak hatiba irtam, mert ott volt mar csak pozim, hati short. Nincs utkozes ebben. Csak a dedo megy itt velem szokas szerint
Nem en adtsm be. En ma 1800on vettem meg. Levertek 1750re 9kt kiontotottek. Az nem en voltam, es figyeltem delutanig, de lutsn vettem 1785on is 50et. Mem ment elsdtam. Itt mindenki varja az esest ezt kellett tennem a tanacsaitokra.
Nem lefuleles. 4IGet is eladtam nullaban. Ezt meg ugy dontottem kivagom, nem remenykedem. Mondtam mehet le felolem. Bux topikban is irtam. Annyi, hogy en ott irok, amim van, masra nem erek ra
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link