A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Nézd meg esik már egy jó ideje semmi emelkedés, ott van a Cece kikerülés, mindenki esésre gondol, vagyis ami a többségnek fáj az van akinek jó lesz, nagyon nagyon jóóó.
En most nem veszek semmit. Ez a piac nem az en piacom. Kivarok. Itt szerintem lehet tankolni, lesz fentebb, meg az 1800as vetel is. Felfele nem lehet majd kapni, torvenyszeru dolgok ezek. 100darabbal semmit nem erek. 1000darabbal is kinevettek ennyit vettem csak. Azzal is minden 100pont eses 100ezer buko. Feleslegesen jatszanam meg elore. Most a minuszba kerulheto szamla nem az en piacom
Én azt tanultam a tőzsdéről, ha valamit már mindenki gyászosnak lát, a bottal sem piszkálnád, na pont az kezd majd elindulni. Én most úgy látom most ilyen a waberers, régebben azt olvastam állandóan ennyiért nagyon jó ötlet, most meg, hogy már 1200-1300 as vagy még ennél is lentebbi árfolyamokat vizionál mindenki. Ezért gondolom, hogy ez a long ideje.
Az nekem TA. Dupla alj, emelkedo indik mellett. Stop alatta, ha nem jon be. Kattant. Nincs ezzel baj. Maganak is tudnia kene, csak szereti ezt a jatekot, mikozben folyton indikatorokra hivatkozok barlangjaban.. BB igy, BB ugy.. Nekem mindegy. Felolem 1500rol is pattanhat, nincs ezzel baj, csak mondtam, hogy 100as es 500as pszicho szint
Egy barátom vett anno az IPO keretében. De én se sokkal lejjebb szálltam be, 4600-4900 között. Ahogy a Hét mesterlövészben elhangzott: “Pillanatnyilag jó ötletnek látszott.” :)
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link