A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Miért, a nagybüfik szerinted most örülnek? Lehet, én még idegesebb is lennék, ha a biztosításba (bef. alapba, stb.) fektetők pénzét basztam volna el erre, nem pedig a konyhapénzből egy keveset. :)
Miután az index is kitárazott/fog, 1k alá reális (~80%) eséllyel várható. Egy biztos, aki 5k körül vette, az nem lesz 0-ban az elkövetkező pár éveben :D
Na, mi a tipp, benézünk ma ezerötszáz alá? Az a baj, hogy ilyen gyászos előzmények után történhet itt kb. bármi, nem valószínű a komoly (belátható időn belüli) emelkedés. Sokan még ma is emlegetik a Matávos buktájukat, pedig az nem ma volt, itt is biztos mély nyomok vannak már sokakban.
hát persze :D és mindezt a WABS topicban :DD komoly partiarc lehetsz sráci :D Toljad tovább erőből, csak ne köss bele pofátlanul más véleményébe, olyanéba, aki már az eddigiekkel kivívott némi respektet itt, szemben a te primkó böfögéseddel.. Viselkedj és vagy tegyél hozzá valami tartalmasat, vagy a dühöngőben levezetheted a bukós frusztrációdat ;)
"Mondj is valamit, ne csak beszélj..." ezért olvastam örömmel most délután zolika írásáit, ezek voltak még: "-Micsoda érvek. Bezzeg te már 3 éve regisztráltál ide, ez ám a valami. :D :D :D" -Este pedig akár eső is lehet, vagy erős szél. Komám, hogy mi LEHET, azt mindenki tudja.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link