A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Nem baj, kell egy kis idő a reakcióra. A logisztika miatt vettem bele, de megnéztem alaposan, hogy a biztosító üzletág milyen sokat ér. Nagyon jó hír ez, erre vártunk.
Többségi tulajdont szerez leányvállalatán, a Gránit Biztosítón keresztül a Posta
Biztosítókban a Waberer’s Csoport - közölte magyar tőzsde Prémium kategóriájában
jegyzett vállalat. A tranzakció keretében a Gránit Biztosító közel 67 százalékos
részesedést szerez a Magyar Posta Életbiztosítóban és a Magyar Posta Biztosítóban. A
terjeszkedéssel a több mint másfél évtizedes múltra visszatekintő Gránit Biztosító az
eddiginél sokkal szélesebb kört érhet el az élet- és nem életbiztosítási szegmensben
egyaránt, és a hazai biztosítási piac meghatározó szereplőjévé válik. A tranzakció
lezárása - a hatósági engedélyek megszerzése után - 2024 őszén várható. Hosszabb
távon a tranzakció célja, hogy a Waberer’s Csoport meghatározó részesedést szerezzen
a teljes magyarországi biztosítási piacon.
Az lesz, keresztanyám régió igazgató volt ERSTE-nél, mindjárt pont hozzá zarándokolunk a szabim alatt 😀 Érjék be annyival 😀 Nekem az értesítő is megjött ma.
3 Miatyánk és el kell zarándokolnod az egyik Erste fiókba a bűnbocsánatért. :) Igen, tegnap este még megérkezett az osztalék, mondjuk tranzakció értesítő még mindig nem jött róla.
Csak hozzák a minimum alatti szintet, ahogy szokták. Nem is értem miért olyan nehéz, hogy egy átutalást majdnem azonnal továbbítsanak egy számlára. Semmi gond, holnap délelőtt, egy napi késéssel küldik ahogyan szokták.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link