A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Igen, sokkal valószinübb. Lesz talán 1-2 hét is, de aztán valahol 2700-3000 közé beáll. Ha pedig jön valami biztató hír, azonnal elmegy stabilan 3,000 fölé.
Éreztem, hogy jó lesz ez. Szerintem lemegy 2100-2200 környékére, ott újra vissza kell szállni a vonatra, mert, hogy utána száguldani fog, az nem is kérdés. 😀
bocsi, ritkán olvasom a fórumot, csak beugrott, hogy volt itt régebben egy közutálatnak örvendő fószer aki kurta okosnak hitte magát és elemzett orrba-szájba, hót hülyeségeket és a waberers volt az egyik becsípődése a sok közül.. én kb. akkor vettem a 2ezres waberershez ezreset és még én marha vitatkoztam is vele egy kicsit ,de aztán láttam, hogy menthetetlen a figura.. nem ugrik be a neve. mindenben kötözködött.. itt van még? :D :D
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link