A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Persze, én sem az osztalékért vettem. Forgassák csak vissza a cégbe, ez most egy ilyen fázis.
Törölt felhasználó2021. 04. 07. 12:55
Egész jó kis riport lett. Nagyon nagy változáson megy át a cég. Igaz osztalék nem lesz pár évig, de ha nyereséges és visszaforgatják, akkor az árfolyamon úgy is meg fog látszani.
Dr. Szivek mint fb tag???? Aki az Enefiben és egyéb helyeken is a lenyúlásra ment? Akinek NAV ügye is volt saját cégeivel kapcsolatban? Aki igazi hazafiként svájci (vajon miért?) céget gründolt? Aha....
Igen, ez érdekes, hogy sok volt-Mávos van a menedzsmentben, nem csak legfelül, de alsóbb szinteken is...Itt az lesz a kérdés, hogy a mélyrepülés megfordítása mennyire lesz hihető és elfogadott a piac által. Ehhez pedig az öreg jelenléte elengedhetetlen akár stratégiai, akár operatív szinten.
W.Gy. vajon az operatív vezetésbe is visszatér, vagy csak a board tagja/elnöke lesz? Én a tavaly kinevezett CEO-ból és CFO-ból nem sokat nézek ki, nyilvánosan elérhető életrajzuk alapján mindketten pozícióban ültek a cég mélyrepülése alatt is, közvetlenül előtte meg 5-10 évig a MÁV-nál dolgoztak...
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link