A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
egy kamion ha a fel és lerakó hely közötti részre megkapja az 1 eur/km-t az reális sajnos. utána a következő rakodó helyig a saját költségén megy el. az üzemanyagból valóban lejönnek kedvezmények, jövedéki adó áfa stb. de akkor is sovány.
Én nem írtam, hogy Wabi mit-mennyiért visz, ahogy véleményt sem írtam. Az a díj kb egy EU-n belüli fuvardíj átlag, amivel lehet kalkulálni, ha valaki a "parasztmatekkal" számol. Nekem teljesen mindegy, hogy mit gondolsz, mi a véleményed és tőlem arra költöd a pénzed, amire akarod. Legyen igazad és keress sokat Waberersel.
Persze 30 ezer ft ert Szolnokra leviszi a Wabi a dugig rakott kamiont. Elgurult a gyogyszeretek ? A 400 ft az meg 300 inkabb. Ugyanis 20 ft al olcsobban tankol es az afat is levonja.
nagy hülyeségeket írtál. ki szállít kamionnal 300 ft ért 1 km ert ? olyan hülye nincs. kettő: a wabinak nem 400 a gázolaj hanem sokkal olcsóbb, ugyanis kedvezményt kap és az áfáját is visszaigényelheti
Várjál, ugye nem kell azzal kezdeni, hogy a wabi nem taxis vállalkozás? A fuvardíjak 1 eur/km körül vannak, az általad említett 10 km a wabinak mai árfolyamon 3270 ft bevétel. A fogyasztás 30 l/100 km, a gázolaj 400 ft/l, vagyis 10 km-re 1200 Ft, ami a fentinek 36,7%-a. Papír, ceruza és iskolapad. Meg némi logika....:)
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link