A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
jó öreg pomperj számszakilag én kisbefektetői szempontból cincáltuk meg a MID-Partners _ Erste - Babenberg - Concorde big Four IPO-t. W. Gy . eladta Amerikai pénzügyi befektetőnek , aki öt éves interregnumot vállalt , de 2 év mulva IPO - val ki akart szállni. befektetőj Lejegyzett részvények a minimál áron ment el , de az is a reális ár háromszorosa volt. Waberer György már azonnal megmondta névhasználatát megtiltotta - bár a szerződés 3 év laufot ad) 1500 Ft volt a reális ár , de most már inkább 1000 Ft körül van . Oda is tendál az árfolyam
Na latod En ezeket a reszleteket nem is figyeltem. Bevallom nem is erdekel ki mit hazudott. Nekem erzesre tularazottnak tunt tehat nem foglalkoztam vele.
Na latod En ezeket a reszleteket nem is figyeltem. Bevallom nem is erdekel ki mit hazudott. Nekem erzesre tularazottnak tunt tehat nem foglalkoztam vele.
Nem emlekszem, hogy akkoriban 5000Ft-naal csinaltal volna egy szamolast. Most konnyu mondani, hogy 5000Ft tularazott volt. Akkoriban, a propaganda gepezet hangereje ellenben, kellett nemi batorsag hozza. Az enyem meeg megvan 2 evvel ezelottrol, #75 es #78. https://forum.portfolio.hu/topics/waberers/22497?oldal=4 . Amugy meg NEM a nagy oreg kamionos Waberer adta annyiert a kisbefektetoknek. Hanem a kedves nagybefekteto, es az IPO-t ilyen abszurdul tularazottan, irrealis aron felvallalo Erste nevu bank, plusz a besegito es szinten propaganda- nyomo Concorde.
Az 5 ezret lattam es ertetlenul neztem mit esznek a Wabererben. Meglattam a sumak senkihazi oreget ennyi eleg volt. A zuhet nem kovettem csak 2 ezer alatt figyeltem fel a papirra. Ami most folyik az vicces es komolytalan. Vicces mert sokan a vilag veget vizionaljak egy nagy kaliberu cegre. Komolytalan a szint amire levittek.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link