A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Óvatosan veszegetem, türelemmel megvárom először a féléves, majd a 3. negyedéves jelentést + jövő héten megnézem alaposabban az eddigi számokat, és az alapján döntök majd a továbbiakról.
Kibocsátáskor én is mindenkit lebeszéltem. Most annak az ötödén van kb. Árbevételhez és EBITDÁ-hoz viszonyítva most már nagyon olcsó. Kellene egy válság-menedzsment, aki profit szinten is rendbe rakja, és lazán érhet akár 2-3-szor ennyit.
Leghangosabban tiltakoztam amikor horrorisztikus áron IPO - csináltak Lehet visszanézni , még Erste ZRt ellen is bejelentést tettem MNB - nél hamis kibocsátási adatszolgáltatás miatt ( angol és magyar adatok ,számok eltérőek voltak) Aválasz senki nem ellenőriz semmit , mindenki saját felelősségre jegyezz. és nyugodtan lehet angol nyelvű IPO kibocsátás Magyarországon , legfeljebb kisbefektetők nem értik. CCa 1500 éreztem ugy ez már jó ár , azóta dobálom és dobálom. Price / sales alapján vegye aki akarja.Még kiszórok egy-két száz darabot és vége részemről.
4iG-nak már csak 5-6-szoroznia kellene árbevételét, hogy érhessen annyit mint most, Opus 2.0. Szuper, hogy vannak bennfentes infóid az EST-ről, nekem sajnos nincsenek. Jelen állapotában nem ér semmit, és már van effektíve 35 milliárdos kapitalizációja. Nonszensz. A mostani tőkeemelése törvénytelen, a jogalap nélküli gazdagodás minősített esete. Wabererst még meg kell elemeznem, csak érzésre ér sokkal többet.
Est kiegésziti a NER számitástechnikai megoldását. Állami kíirások 2 szereplője 4IG és EstMédia. Jövőt árazza és megduplázodik az árfolyam egy év alatt Waberer kullog az események után , leépülő cég. Organikus fejlődése kudarc , hitelmutatója magas , szvsz kitermelhetetlen , árfolyam 1000 marad
Ehhez képest Est média jelenleg is effektive csődben van, mivel pénze nincs, csak folyamatos fizetési kötelezettsége. És a piac többre értékeli, mint ezt a 200 mrd-os árbevételű céget. Szerintem ennek a lilvidációs értéke több, mint a kapitalizáció.
tégla 1 : 1000 Waberer csőd sokkal nagyobb mint 1 az 1000 - hez. Bárki vehet részvényt , bárki adhat , bárki felbeszélhet , bárki lebeszélhet : DE NE TOPIC ALAPJÁN KERESKEDJ
egy hitelező bármikor csődbe dönthetné és a keselyűk kiválogatnák a gyöngyöket , a többi meg megy a lecsoba és mégis kit érdekel a papír névértéke a tőzsdén ............... mondjuk az árfolyam az az
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link