A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
A kamion telep mellett dolgozom, látom el kezdtek oda figyelni a költségekre. Most már estére le kapcsolják a villanyt is. 🙂 A kamionok állapotán is látszik hogy spórolnak a karbantartáson.
Még mindig akciós áron forog a részvény, érdemes az utolsó perceket kihasználni. Jól haladnak a megszorítások a cégnél... meglepetés várható. :)) További szép délutánt.
nincs nekem ezzel bajom, csak nem értem ha olcsó minek adja el???? akkor venni szokás!!!!! ha meg csak lepattanó utazó azt is megértem csak akkor írja azt
Mondom hogy z generációs lehet. Azok ilyen hirtelen fordulok meg mindenben igazam van tipusuak. Gőg kimaxolva. Erre szokta az élet és murphy nyomni: igen? Akkor most figyelj XD
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link