Topiknyitó: Törölt felhasználó 2012. 06. 25. 12:29

VÁLSÁGBAN A BÉT!  

lassan mindenki fejvesztve menekül mindenből, a B kat csaló, rabló maffiacégek gyülekezete....1-2 blue még erős idegzetekkel (meg kereskedő robotokkal) talán trédelhető, de szerintem innen is menekülni kell...irány a normális piacok.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2012. 06. 25. 16:27
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
jajj, mert gondolod a bét meg a partner kereskedői nem tudják ki adja? mondjuk ez esetben még én is tudom lévén csak lacimacinak lehet ennyi papírja.... nem ez a gond, hanem az hogy a bét tudja hogy lacika cseszik jelenteni pedig kötelezettsége lenne, de röhögve ölbe tett kézzel nézik hogy teszi tönkre a befektetőket....ez a bűnrészesség alapja...pedig iylen esetben fel kéne függeszteni a papírt és kérni a kibocsátót hogy nyilatkozzon
Törölt felhasználó 2012. 06. 25. 16:20
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Technikailag nem lehetetlen, hogy már tőzsdezáráskor legyen egy aktuális részvényköny, amit valamennyi részvényes megnézhetne (ügyfélkapus regisztráció mellett és részvényesi jogviszony esetén)...
Törölt felhasználó 2012. 06. 25. 15:54
jó lenne összefogni valamifajta bét-es csaló cégek károsultjai címszó alatt és az összes bizonyíthatóan tolvaj, csaló , hazudozó kamucéget feljenteni a pszáf-nál meg a rendőrségen, meg polgári perben perelni a bíróságon ... de én még a Bét -et is feljelenteném bűnrészességért némely esetekben..pl. kreditjog ahol tudvalevő hogy a tulaj szór de nem jelent semmit , és a bét ezellen nem tesz semmit...de az estarnál meg sok más cégnél is vannak bennfentes visszaélések amit még a vak is lát, de a bét bűnrészes
Törölt felhasználó 2012. 06. 25. 14:25
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
már leírtam a topikjában, szerintem egyre sz@rabbul megy neki és kaszálni akar egyet a csőd előtt...ami nem is csoda, nem éppen a válságban meg az orbáni prés alatt nyomorgó átlagmagyarhoz vannak igazítva az árai...persze biztos van egy tehetős, az egészségére ügyelő réteg aki veszi, de ez szerintem kevés hozzá
Törölt felhasználó 2012. 06. 25. 14:18
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
De nem kell félni, jön a NoUp!
link
;-)
-bubu-
-bubu- 2012. 06. 25. 14:15
Előzmény: #5  Bekre_Pal
szász karcsi fatestápolója símogassa meg őket :o)
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2012. 06. 25. 14:06
Előzmény: #4  -bubu-
bubu, az a helyzet, hogy megbántottunk 1-2 mínusztrollt... na kapsz egyet, hogy felgyere te is -1-re :)
-bubu-
-bubu- 2012. 06. 25. 13:56
Előzmény: #3  Bekre_Pal
link

veri a kis eszközét azt mondta :o)) de nem akar felállni azt látjuk
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2012. 06. 25. 13:51
Előzmény: #2  -bubu-
feláll, vagy mi?

(f.sz esetében úgy hívják felénk a növekedést)
-bubu-
-bubu- 2012. 06. 25. 12:32
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Minden rendben lesz itt, matolcsy már készíti a növekedési csomagot :o))

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek További hírek